Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bánt az egyik osztálytarsam,...

Bánt az egyik osztálytarsam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok és ő pedig fiú. Egyébként cigány, és ok nélkül bánt. Kůrv@zgat, meg kérdezi hogy mennyi vagyok egy órára stb. Vékony vagyok és azzal is bánt, meg az apja maffiozó ami miatt nem mer senki se vele kikezdeni. A fiúk is csak azért vannak vele jóba, mert félnek tőle és már nagyon kezd elegem lenni. Mindig mondom hagyjon békén nem vele beszélek stb nagyon utálom már
2024. márc. 14. 14:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sajnos mivel az iskolába történnek nem tudom felvenni, mert tilos a telefon használata, de van kamera és hangvevő az osztályban
2024. márc. 14. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Szólj apádnak. Mikor az én lányomra szállt rá egy "fiatalember" ( 15 éves hetedikes), pár tockossal megtanítottam neki,hogy nem illik a lányokat bactatni.
2024. márc. 15. 06:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyrészt én nem mernék szólni az igazgatónak. Ki tudja mi lenne a következnénye, miután ez eljut a fiú családjához, a fiú családjának a barátaihoz.

Másrészt nem tudom egyáltalán mit tudnának tenni, mert az hogy xy lekezelően bánik egy lánnyal még nem hinném, hogy az eltanacsoláshoz vezet. A tanuló 16 évig tanköteles, szóval elég nyomós indokkal tanácsolhatják el.

Valaki írja az iskolapszichológust, de nem tudom ő mit tudna tenni az ügyben. A kérdező attól, hogy elmegy tintapacákat nezni és fát rajzolni, ugyanúgy az áldozat marad, ha a zaklatóra gondoltatok, ő meg a kérdés leírását olvasva nem az az eset, akit egy iskolapszichológus fog megvaltoztatni, itt komolyabb szaksegítsegre lenne szükség, de abba a családjának is bele kell mennie.

Én iskolát váltanék. Tudom, ez elmenekülésnek tűnhet a gond előtt, de nem az, mert itt a problémának nincs megoldása.

2024. márc. 15. 20:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!