Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Más is ennyire gyűlölt iskoláb...

Más is ennyire gyűlölt iskolába járni?

Figyelt kérdés
Gyűlöltem a közeget, a tanárokat is, nagyrészt hülyének néztem mindenkit csak hogy könnyen menjen minden, úgy tettem mintha szerettem volna őket. Tanulni is utáltam bár egész jól teljesítettem bizonyos tantárgyakból, igaz soha nem fogom őket hasznosítani. Ezek a kötelező vallásos ostobaságok miközben nem is egyházi iskola volt..
márc. 5. 23:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
Én eleve azt gyűlöltem, hogy csóró prolik gyerekeként csóró prolik kölykeivel kellett egy közegben lennem, ahol lenézendő dolog volt a tanulás, lenézendő dolog volt, hogy nem vagy hülye mint a segg és az erő meg erőszak dominált mint az állatoknál.
márc. 6. 01:02
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Mindig is utáltam, börtön volt a számomra. Az ott átélt dolgok miatt nem akarok gyereket, hogy legalább őt megkíméljem ettől.
márc. 6. 01:08
 13/27 anonim ***** válasza:
93%

Elmondhatatlanul gyűlöltem anno az általános iskolába járni.

Akiknek a másik piszkálása volt a fő szórakozásuk, remekül irányították a közösséget, az osztályfőnök kis kedvencei voltak olyan szinten, mintha a gyerekei lettek volna, tehát egyértelműen mindig/mindenben/mindenkor nekik volt és lehetett igazuk. Felnőttként ugyanezt csinálja az, aki a főnök volt ebben az egészben. Az eszközei változtak csak, imád embereket manipulálni és ha mást bánthat, támadhat, rágalmakat terjeszthet róla, feljelentéssel fenyegetheti, stb.

márc. 6. 01:28
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
Az nem kifejezés, hogy utáltam. Mindig bántottak csúfolttak, mert kövérebb voltam, gyengénlátó és szemüveges. Tanárok kedvenceinek, tanár gyerekeinek mindent szabad volt, mindig nekik volt igazuk. Soha, egyetlen egyszer nem volt sikerem, nem nyertem semmit soha egyetlen versenyen sem, hiába tanultam. Bármit csinálhattam, akkor sem volt jobb.
márc. 6. 01:36
 15/27 anonim ***** válasza:
94%

Én eleve azt láttam, hogy a tanárok sem tudnak, akarnak mit kezdeni a kialakult bullying helyzetekkel.

Eleve én mint csendesebb, visszahúzódóbb "furcsa" voltam nekik akivel nem tudtak igazán azonosulni, ellenben az engem rendszeresen megalázó osztálytársakkal igen.

Nem egyszer megesett, hogy a tanár is csak jót nevetett velük együtt, holott számomra megalázó volt a helyzet. Ilyenkor emberi szempontból nézve eleve neki kellett volna kiállnia és megmondani, hogy ilyet nem csinálunk.

Ehelyett maradt a szokásos "védd meg magad" meg "tanuld meg megvédeni magad" szöveg. Ami tipikusan nesze semmi, fogd meg jól duma, hiszen a tanár a gyerekre hárítja át a felelősséget. De azt soha egyik sem mondta, hogyan is védjem magam.

márc. 6. 01:42
 16/27 anonim ***** válasza:
96%
Meg még az, hogy védd meg magad.. Hanem amikor a tanár is téged hibáztat, mert te csináltad, nem a másik aki valóban bántott, esetleg rád fogta. Te kezdted,te tetted.
márc. 6. 01:57
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

Én jártam szakmunkásba ahol ugye egyik héten iskola másik héten meló van

Szóval mindjárt megszereti az ember az iskolát 1 hét gyakszi után ahol a beled is kidolgozod napi 8 órában 15-20 ezer forint/hó állami támogatással (hollandiában valami 6-800 ezret kapnak csak akik gyakorlaton vannak)

Aztán sok volt a cigó is aki csak azért járt be, hogy zavarja a légkört, nem lehetett tőlük figyelni órán, a szünetben meg a fehérnépet terroizálták

Egy gimnázium persze más, ott nincs az az anarchia mint egy szakmunkásképzőben de ami a 90-es években ment a szakmunkásképzőkben ahhoz képest ma már egész koedukált és normál ugyanaz szakmunkás képző is ami már 25 éve elviselhetetlen volt

márc. 6. 05:45
 18/27 anonim ***** válasza:
95%
Igen utaltam. Sok hülye, gyoker tanárok, hulye tananyag unalmasan ledarálva. Idegbetegek az emberek.
márc. 6. 05:54
 19/27 anonim ***** válasza:
95%
Nekem az általános iskola volt szörnyű,utáltak bántottak sokszor a tanárok nem is foglalkoztak ezzel. Na én ott utáltam. Középiskolában már jól éreztem magam.
márc. 6. 06:35
 20/27 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Pár órán kívül rühelltem a sulit. De mint minden, ennek is vége lett 1x, hála égnek :/
márc. 6. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!