X0 kérdése:
Elmondanátok új iskolátokban, hogy azért vagytok ott, mert előző iskolátokból kicsaptak?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy egyházi iskolából kicsaptak mert kilátszott a vállad, utcán csókolóztál, szépségversenyen vettél részt, vagy mert színes csíkos pulóvered hasonló volt az LMBT-zászlóhoz, amire nem is gondoltál. Tehát okkal, tényleg kicsapást érő ok miatt.febr. 24. 19:37
21/23 A kérdező kommentje:
Nyilván ha lett volna olyan, hogy mondjuk egy pályázatra kicsapottak nem jelentkezhetnek, ettől még jelentkezhettem volna, hiszen jogilag az illegális kizárás nem számít kizárásnak, a valóságban viszont az volt: nem dönthettem, el kellett mennem onnan.
febr. 24. 20:45
22/23 A kérdező kommentje:
20-as: egy szavazást írtam ki, ti kérdeztetek, erre válaszolok. Nem állítottam hogy áldozat vagyok, azt írtam hogy illegális volt! Ezt is csak azért, mert ti meg azt írtátok hogy nem is kizárás! Írtam hogy 2-3 kizárást érdemeltem volna, de csak igazgatói megrovást kaptam, abbahagytam, ellenem fordult az osztály, erre illegálisan kicsaptak. Én szexuális zaklatásért kicsapottnak vallottam magam, ez elég messze van attól hogy áldozatnak állítom be magam! Írtam hogy 2-3 kicsapást érdemeltem volna. Azt írtam, hogy bár bőven lett volna rá okuk, legálisan is kicsaphattak volna, mégse azt tették.
Szavazást írtam ki, több réginél hozzá se szóltak, csak szavaztak. A szavazás miatt írtam ki, csak nektek válaszoltam a hozzászólásaitokra.
febr. 24. 20:50
23/23 anonim válasza:
Bezzeg azt a barmot nem csapták ki aki 9.-ben megvert egy masik gyereket az osztalyban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!