Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elmondanátok új iskolátokban,...

X0 kérdése:

Elmondanátok új iskolátokban, hogy azért vagytok ott, mert előző iskolátokból kicsaptak?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy egyházi iskolából kicsaptak mert kilátszott a vállad, utcán csókolóztál, szépségversenyen vettél részt, vagy mert színes csíkos pulóvered hasonló volt az LMBT-zászlóhoz, amire nem is gondoltál. Tehát okkal, tényleg kicsapást érő ok miatt.

2024. febr. 24. 19:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

#6: jaj, bocs, hogy nem feltételeztem alapból, hogy a 30 évvel ezelőtti állapotokban gondokodjak, amikor a szabályok is mások voltak...

#10: ok, szóval csavartál még egyet a történeten, és még csak kis sem csaptak.

Még valami?

2024. febr. 24. 20:05
 12/23 A kérdező kommentje:

11-es: mivel nem tudtam ott folytatni, így kicsaptak. Törvénysértő módon, bűncselekményt elkövetve vele, de kicsaptak:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..

Nyilván ha magamtól nem mentem volna át, akkor feljelentettem volna őket, tehát ha nagyon akartam volna, visszamehettem volna.

Egyébként igaz volt, hogy utáltam sok tanárt ők meg engem.

2024. febr. 24. 20:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"mivel nem tudtam ott folytatni, így kicsaptak"

. Nem. Kicsapás az, hogy van egy fegyelmi tárgyalás, melynek vége az, hogy eltanácsolnak az intézményből. Ellenben esetedben: "Fegyelmi tárgyalás nélkül beírták a bizonyítványomba hogy az átvétel miatt töröltek a létszámból."

"Törvénysértő módon, bűncselekményt elkövetve vele, de kicsaptak"

. Ebben a világon semmi törvénytelen nincs, korrekt, diszkrét megoldás. Csak Te nyilván nem emlékszel arra, hogy szülő/gondviselő beleegyezése is kellett ehhez.

"Nyilván ha magamtól nem mentem volna át, akkor feljelentettem volna őket"

. Nem, akkor végig ülted volna a fegyelmi tárgyalást.

2024. febr. 24. 20:18
 14/23 anonim ***** válasza:
Egyébként akkoriban év végén lehetett jelentkezni? Vagy pótfelvételivel jelentkeztél a másikba?
2024. febr. 24. 20:21
 15/23 A kérdező kommentje:
13-as: nem. Nem folytathattam ott, tehát kizártak. Semmilyen szülői belegyezés se volt, úgy szüntették meg a tanulói jogviszonyomat, hogy nem szüntethették meg! Nem ültem volna végig a fegyelmi tárgyalást: egyrészt nem kötelező rá elmenni, már akkor el eltelt a 3 hónap, és mivel nyári szünet volt, egyébkéntis mondhattam volna, hogy távol nyaralok, majd a szünet után: na akkor meg pláne elmúlt volna a 3 hónap!
2024. febr. 24. 20:24
 16/23 A kérdező kommentje:
14-es: nem, még 2. félévben jelentkeztem, felvételiztem, felvettek. Amikor beírták a bizonyítványomba hogy átvettek, még nem is vettek át, hiszen jogilag ettől még maradhatok, később kellett beiratkozni, hozzá leadni a bizonyítványt.
2024. febr. 24. 20:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha jól értem, rendesen felvételiztél, felvettek, beiratkoztál, beírták ezzel összhangban, hogy a jogviszonyod átvétel miatt megszűnt, és... ez szerinted törvénytelen? Egy adminisztrációs hibán rágódsz 30 éve?
2024. febr. 24. 20:33
 18/23 A kérdező kommentje:
17-es: nem adminisztrációs hiba, hanem szándékos! Ugyanis attól hogy máshova felvesznek, még dönthetek úgy hogy maradok! Osztálytársam is felvételizett, jó tanuló volt, és maradt! Tény, hogy fegyelmi tárgyalás nélkül nem szüntethetik meg a tanulói jogviszonyt, így hivatali hatalommal visszaélés. Nem rágódok rajta egyébként. Persze hogy törvénytelen volt, ezt akkor is tudtam egyből!
2024. febr. 24. 20:38
 19/23 A kérdező kommentje:
17-es: előbb írták be hogy töröltek, csak utána iratkoztam be! Vagyis akkor még át se vettek, ez is hazugság volt a bizonyítványomban.
2024. febr. 24. 20:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Jó, én ezek után feleslegesnek érzem, hogy a továbbiakban foglalkozzak ezzel, tekintve hogy az egyetlen célod kicsikarni a neked tetsző választ.

Én értem a helyzetet, Te nem. Te csak azt szeretnéd közölni, hogy áldozat vagy.

2024. febr. 24. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!