Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Titeket se vettek be a zártabb...

Titeket se vettek be a zártabb osztály csoportba?

Figyelt kérdés
Gimiről van szó, van egy osztály csoport amibe benne van a tanár is meg mindenki az osztályból. Itt semmi dolog nincs igazából, órarend változások, ilyesmik. Meg van egy másik csoport ahol a diákok nagy része benne van, mondjuk az osztály 2/3 része. Én meg nem vagyok menő gyerek, ezért benne se vagyok.
febr. 15. 17:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Onnan tudtam meg, hogy az egyik tanár adott anyagot a dolgozatra amit az egyik csajnak szét kellett volna küldenie. És ő véletlen a zártabb bensős csoportba küldte nem a teljes osztályéba. Aki abba benne volt annak az amúgy egyszerű dolgozat jól sikerült. A többiek (én is) a dolgozat napján tudtuk meg hogy írunk.

A probléma késöbb abból volt, hogy én emiatt felqrtam az agyamat, és onnantól kezdve az addig tisztességesen tanulásra kész anyagjaimat amire közel harmadik éve mindenki számított, a közös csoport helyett elkezdtem egy google drive-ra tölteni, ahova mindenkinek egyesével telefonomról adtam hozzáférést dokumentumonként. Bár tudtam hogy ezzel nem lehetetlenítettem el a többieket attól hogy megkapják az anyagot. Akiktől el tudták kérni, maguk se voltak annyira boldogok a történtek után. Így jelentősen megnehezítettem. Mikor ennek hatására megroskadtak 1-1 lány történelem jegyei akkor meg volt pofájuk panaszkodni az osztályfőnöknek, aki engem kért meg arra hogy találjak kompromisszumot. Mintha nekem kötelező lett volna kidolgozni és oda adni a történelem tételeket kompenzáció nélkül ÉVEKIG.

Bohóc középsuli. Ott megtanultam, hogyha nem kérnek tőled egy feladatot vagy nem kompenzálnak érte, akkor nem szabad kialakítani a gyakorlatot hogy magadtól elvégzed. Mert el lesz várva és nem lesz viszonozva.

Lassan 10 éve, de a mai napig haragszok érte.

febr. 16. 12:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#9: Minket se érdekel a te nyomorod. "xd"
febr. 16. 18:44
 13/18 A kérdező kommentje:
12 mégis itt vagy és olvasod és válaszolsz xd
febr. 16. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Igen, és egyáltalán nem csodálkozok rajta, hogy nem akarnak veled kommunikálni. "xd"
febr. 16. 18:54
 15/18 A kérdező kommentje:
örülök xd de ahogy látom te szeretnél nagyon mert erőlködsz xd
febr. 16. 18:55
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
Nem is értem aki csak kötekedni jár ide miért nem tiltják ki.
febr. 17. 11:33
 17/18 anonim ***** válasza:

#11 válaszát olvasva, eszembe jutott még egy csoport, amiből kihagytak, bár ötletem sincs, hogyan sikerült pont erről elfeledkeznem a #10-es válaszom írása közben.

Volt egy, a hangadók által készített csoport is, ami szinte első pillanattól fogva létezett, csak időközben az osztály kb. 2/3-a belekerült, tagként. Mint utólag kiderült, ott szerveztek pizzázásokat, "osztálybulikat", egyéb összejöveteleket, de közben arra mégis kínosan ügyeltek, hogy a nagy, tényleges osztálycsoportban ne kerüljön elő, illetve a suliban sem.

A lényeg, hogy én is évekig szolgáltattam az egész osztálynak házikat, jegyzeteket, a végére viszont eléggé elharapództak a dolgok. Pestre kellett mennem orvoshoz, ami nem épp a szomszédban van, ezt pedig a hetesek be is mondták jelentésnél az órákon. Nem sokkal később kiderült, hogy szinte senki sem "hallotta", rajtam és pár, másik csajon kívül, hogy 1 hete jelentették be, a köv. napi témazárót, mire kitört a pánik.

A tömött váróban ültem, és csak pislogtam, ahogy sorra jöttek az üzenetek, hogy "küggyem' át a jegyzeteim, (lécci')!" .. de ilyen 20 osztálytárs minimum. Én meg totál el voltam keseredve, mert csak egyikükben volt annyi emberség (?), vagy illem, vagy akármi, hogy olyasmit írjon, "remélem, jól vagy/ nincs baj!".. és igazából ott elégeltem meg, hogy mindenki tőlem kért mindent.

Páruknak írtam, hogy nem fogom elküldeni, ami persze hamar körbement, főleg, mert javában órájuk volt, mikor ez történt. Kaptam passzív-agresszív válaszokat, de hamar túltették magukat rajta. Vagyis gondoltam én..

Suliban is ért pár hasonló megjegyzés, de pár nap után lecsengett, mivel találtak egy új "háziszolgáltatót" helyettem. Csakhogy, közben abban, az ominózus chat-ben, folyamat szidtak, de ezt csak ballagás után tudtam meg, mert az egyik srác megsajnált, kiállt értem, és ki is lépett onnan. Utána mesélte el nekem ezt az egészet.

Kaptam egy privit közben, amire itt válaszolnék; igen, én is a csendesebbek közt voltam, sokszor észre sem vettek..

febr. 17. 13:44
 18/18 anonim válasza:

Szerintem ne bánd. Gondolom amiben nincsenek se ofő, se az egész osztály az csak ilyen hülyülős csoport. Semmi fontosról nem maradsz le, most az jobb lenne, ha 5 percenként kapnád az üzenetet/értesítést, hogy melyik pihentagyú milyen marhaságot ötletelt ki?

Nekünk is 2 osztálycsoportunk volt, az egyik a "hivatalosabb", a másik csak "(osztály neve) tanulói", de az hamar ki is fulladt, azt igazából csak azért csináltuk, mert volt egy vita az osztályban, amit az ofőnek nem akartunk az orrára kötni. De az ilyen "hogyan vigyünk piát az osztálykirándulásra" és hasonló okosba' dolgokat nem a facebook-on rendezték, max. chatben, de nem csoportban.

febr. 18. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!