Titeket se vettek be a zártabb osztály csoportba?
Engem is bevettek minden ilyenbe.
2# Egyetemen még kevésbé megy a barátkozás, mert mindenki tanul.
Két kivétellel engem is bevettek minden, ilyesfajta csoportba. A miheztartás végett; nincs 5 éve, hogy ballagtunk.
Az egyik egy chatcsoport volt, ahol az osztály összes lánya bent volt, egy másik csajon, és rajtam kívül (15 fő körül). Akkor még legjobb barátnők voltunk (nem emiatt nem tartjuk a kapcsolatot :D ) azzal a lánnyal, aki egyszer odaszólt, hogy hogyhogy nem tudok a cukrázdázásról, mikor előző nap este írták a többiek. És így derült ki, hogy 3 év alatt senkinek sem tűnt fel, hogy nincs bent mindenki a csoportban...
A másik meg szalagavatós bulival volt kapcsolatos. Az egyik srác, a főszervező, rám is írt, eléggé megkérdőjelezhető hangnemben, hogy miért nem vagyok képes szavazni, mikor szinte mindenki más már meg is tette azt. Én meg visszaírtam, hogy lövésem sincs, miről van szó, aztán volt egy fáziskésése, majd leesett neki, hogy nem vagyok bent. Aztán hozzáadott engem is, de elnézést nem tudott kérni. Slusszpoén: a fél 9. évfolyam bent volt abban a csoportban (a lányok..), meg pár évfolyamtárs, és nem tűnt fel neki, hogy hiányzik az osztálytársa, de azt rögtön összerakta, hogy nem szavaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!