Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki osztály csoportban...

Valaki osztály csoportban szidkozódik egy tanárról. És valaki beköpi, lehet valami fegyelmi eljárás?

Figyelt kérdés
Csak egy feltételezés. Azért gondolnám hogy nem, mert magán csoport. De kiváncsi vagyok más véleményére

#tanár #iskola #Osztály csoport
2023. jan. 10. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem.
2023. jan. 10. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
De máskor jobban gondold át, hogy mit írsz le.
2023. jan. 10. 22:04
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 ahogy említettem fikció volt.
2023. jan. 10. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Az a tartalomtól is függ.
2023. jan. 10. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:
mindenkinek van rossz véleménye egyes tanárokról, ha biztosra akarsz menni hogy nem lesz belőle bajod akkor csak olyannak mondd akiben bízol.
2023. jan. 13. 03:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hiába zárt a csoport, ha valaki képernyő fotózza és elküldi a célszemélynek, vagy kikerül bármilyen módon, fegyelmi eljárás indul.

Nemrég volt ilyen eset a Fiam iskolájában, azért tudom!

2023. febr. 1. 00:37
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 Ennyi erővel nem írhatok neked messengeren privátba bármelyik tanárról rosszat? Iskolától független platformon, saját osztálytársamnak... Nem vagyok érintett ilyenben csak kérdés volt.
2023. febr. 1. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7.

De írhatsz, csak, ha genyó vagyok és beköplek kapni fogsz érte. 🙂

Mindig nagyon meg kell gondolni, kinek mit írsz!

2023. febr. 1. 17:54
 9/9 anonim válasza:
100%
Szó elszáll írás megmarad .Majd megtanulod. Mindenhol vannak spiclik rosszakarók, akik lejárathatnak.
febr. 18. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!