Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezért kirúgnak az...

Ambulancia kérdése:

Szerintetek ezért kirúgnak az iskolából?

Figyelt kérdés

Az osztály tanári asztala eleve rozoga volt már, amikor figyelmetlenségből nekilöktem az osztálytársam, (ami semmi kárt nem okozott benne, de felkeltette az osztály figyelmét) és a következő héten amikor egy tanár nekitámaszkodott, összedőlt alatta. Az előző tanévekben mi ketten (akit meglöktem) voltunk az osztály bohócai, és sok hülyeségben részt vettünk, ami miatt persze, hogy minket vettek elő érte. (megjegyzem, talán jogosan) Az igazgató először mindkettőnknek adni akart egy intőt, de később azt mondta, nem ad nekünk semmilyen fegyelmit, de kell szereznünk egy ugyanolyan asztalt, (nem adott meg időpontot, meddig kell megszereznünk) ami azért nehéz, mert olyan asztal sehol nem kapható, és a hasonlókra nincs pénzem, az osztálytársam pedig eltűnt azóta, nem tudtam vele beszélni, vagy segítséget kérni... A szüleim nem támogatnak ezügyben, szerintük én szándékosan rontottam el az asztalt, úgyhogy az én dolgom jóvátenni, amit nem is csináltam.

Azóta hoztunk egy új asztalt a régi helyett, de az nem megfelelő, mert nem fér bele a tanár számítógépe. Nem maradt más választásom, reménykednem kell, hogy nem rúgnak ki...

U.I. Az igazgató hozzátette, hogy nem szándékosan "törtük szét" az asztalt, de ez mégis rongálásnak minősül.

2021. szept. 14. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
ki
2021. szept. 14. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy fognak kirúgni, amúgy sem érnének vele semmit.
2021. szept. 14. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Kirúgni nem fognak.

Csak azt nem értem, hogy ha az asztal gyakorlatilag magától szétesett, akkor az miért is rongálás? Mert azért az nevetséges, hogy valaki nekimegy, egy hét múlva meg összeroskad, akkor az a hibás, aki előtte nekiment...

2021. szept. 14. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Nem hinném hogy egy ilyen miatt kirúgnak. Szerintem az nem is jogos amit csináltak veled. Az oké hogy a rongálásért felelős vagy de hogy egy pont ugyanolyan asztalt szerezz be az túlzás. Térítsd meg a kárt anyagilag és aztán az iskola eldönti hogy vesz-e egy olyan asztalt, vagy ha nem kapható tényleg akkor egy másik fajtát.
2021. szept. 14. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
Az asztalt se gondolta komolyan, csak elő kellett adnia magát amúgy igazgatósan. Az iskola berendezési tárgyai néha tönkremennek. összeeszkábálják vagy lesejtezik őket, ez a dolgok normális menete. Ha tényleg asztalt akarna, a szüleidnek szólna, mivel neked nincs jövedelmed.
2021. szept. 14. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!