Hogy kérsz engedélyt arra órán, hogy kimehess a mosdóba?
Figyelt kérdés
2024. febr. 1. 16:41
A kérdező szavazást indított:
Kimehetek a wcre?
Kimehetek a toalettre?
Kimehetek a mellékhelyiségbe?
Kimehetek a mosdóba?
Kimehetek?
Kimehetek egy percre?
Kimehetek pisilni?
Kimehetek vizelni?
Kimehetek könnyíteni magamon?
28 szavazat
3/8 anonim válasza:
Te ennyire unatkozol az órán, hogy erről képes vagy kérdést + szavazást kiírni? Nem sokra fogod vinni az életben...
4/8 anonim válasza:
ÉN egyszer nem bírtam tovább és minden szó nélkül felálltam és kirohantam.
5/8 anonim válasza:
én mindig kijelentettem, hogy "ki kell mennem mosdóba" nem pedig engedélyt kértem.
6/8 anonim válasza:
A hatos csinálja jól. Baromság, hogy a tanárnak engedélyeznie kell ezt. Mondod, hogy ki kell menned, megvárod, míg jóváhagyja. Ha nem, akkor elindulsz kifelé és hugyozol. Ha hápog, mész tovább, és bárkinek bármit mond, mondod, hogy hugyoznod kell. Már persze, feltételezem, hogy eléggé kell neked ahhoz, hogy csak menj a dolgodra, és szünetben is próbáltad elintézni. Csak azért, mert az életben jobb alkalmazkodni a rendszerhez, ha kevés konfliktust akarsz.
7/8 anonim válasza:
Sehogy. Felállok, kimegyek. Aztán visszajövök. Nem zavarom meg ilyen dolgokkal más óráját. (egyetem)
8/8 anonim válasza:
Hasmenés? Ha menni kell, akkor menni kell...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!