Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytársamnak, aki barátnőm...

Osztálytársamnak, aki barátnőm is, elmondtam egy nagyon nagy titkot, szerintetek aggódjak hogy tovább mondja?

Figyelt kérdés
igazabol van egy eleg feltve orzott titkom amit ma a helyzet hozatalával hát elmodntam neki mert ugy ereztem megbizhatok benne..es o is mondta hogy nala minden titok megmarad es nem mondja tovabb senkinek es emiatt ne aggodjak. Amugy nagyon normalis lany
jan. 25. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ami nagy titok, azt nem kell elmondani senkinek!
jan. 25. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a titok, amit ketten tudnak, már nem titok.
jan. 25. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:
te a titok már nem titok többé
jan. 25. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
MI ezt innen nem tudhatjuk. Nem ismerjük a lányt. Nem tudjuk, hogy mennyire megbízható.
jan. 25. 16:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én titkaimat eddig mindig továbbadták, hiába volt az illető kedves, aranyos, normális. Az emberek egyszerűen nem tudnak titkot tartani, ez van.

A legbiztosabb az, ha igazából semmit nem tartasz titoknak és lélekben, gondolatban már előre vállalod a felelősséget és tudod, hogy hogy fogsz reagálni, ha az a titok többé már nem lesz titok. Nem tudom rendesen megfogalmazni. :)

Talán példán keresztül: mondjuk bele vagy zúgva valakibe és nem akarod, hogy bárki megtudja. Vagy csináltál valami hülyeséget. Lélekben előre rendezd le magadban, hogy ha valaki cikizni vagy szemétkedni, neadjisten zsarolni akarna a titkoddal, akkor csak simán felvállalod, hogy "Igen, belezúgtam, ez van." vagy "Igen, azt csináltam, hülyeség volt." és ennyi. Magyarázkodni sem kell.

Ha az a titok egy bűncselekmény, akkor is ugyanez a tanácsom. Vállald fel, vállald érte a felelősséget. Nem könnyű, de mindig ez a legtisztább és a legjobb út (szerintem).

jan. 25. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én soha senki titkait nem p0fáztam el, de ezzel nagyon kevesek közé tartozok. Tudni kell kinek mit lehet elmondani. A legtöbb ember megbízhatatlan, és elpofáz mindent.
jan. 25. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is elmondtam a legnagyobbat a legjobb barátnőmnek, megesküdött, hogy nem adja tovább. Ahha, kettő héten belül mindenki tudta.
jan. 25. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kicsit úgy vagyok az ilyen dolgokkal hogy: "Hogyha János tudja, akkor a város tudja".
jan. 25. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Amit egy ember tud, az titok.

Amit két ember tud, az bizalom.

Amit három ember tud, az pletyka.

jan. 25. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:

A titkokról ennyit:

Egyszer volt, hogy egy osztálytársnőmnek nagyon kellett pisilnie és amikor hazaért, bepisilt a bejárati ajtó előtt.

Hogy én ezt honnan tudom?

Onnan, hogy elmesélte a barátnőjének, aki továbbadta fűnek-fának, köztük nekem is.

Nyílván nem azért mesélte el a barátnőjének, hogy kürtölje szét, de a barátnőjének mégis ez volt az automatikus reakciója.

jan. 26. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!