Szerintetek is egyedülálló az, hogy ma minden tantárgyból kaptam egy 1-est? Osztálytársam azt mondta, hogy ilyen szerinte még nem is történt az iskolák történetében.
Előre bocsájtom, hogy nem vagyok rossz tanuló, viszont a vasárnap szakított velem a barátnőm, életem első barátnője, hétfőn pedig össze is jött egy másik pasival, egyszerűen nem tudtam gondolkodni és koncentrálni az elmúlt napokban.
Ma 6 óránk volt, és mindegyiken kaptam egy 1-est.
Törivel kezdtünk, kihívtak felelni, 1-es. Nyelvtanból szintén kihívtak felelni, 1-es, majd kikaptuk irodalomból az előző dolgozatot ami 1-es lett nekem.
Matek házifeladat elmulasztása 1-es, kémia múltkori dolgozatot kiosztja 1-es, tesi gyűrűzés - ezt meg sem próbáltam mert attól féltem, hogy lefogok esni, 1-es.
Osztálytársam akivel a legjobb viszonyban vagyok és mindenhol a padtársam azt mondta, hogy ilyen szerinte még nem nagyon fordult elő az iskolák történetében.
Aztán mondta, hogy javítsam ki, otthon meg mondjam meg az igazat.
Szerintetek is ilyen ritka ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!