Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Régen mért volt társadalmilag...

Régen mért volt társadalmilag elfogadott hogy a tanárok szóban és tettben alázták a gyerekeket,illetve népszerű volt az asszonyverés,a gyerekek 90 % a kapott verést,a gyerekek egymást,leginkább a kisebbeket terrorizálták?

Figyelt kérdés
felnőtt férfiak 90 % a rambónak hitte magát,ez mára teljesen eltűnt?jó,tudom,iskolai bántalmazások most is vannak
jan. 10. 17:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

"Nagy részük iskolakerülő"

. KSH adat?

jan. 10. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:
10%
Régen a tanárok magyarok voltak
jan. 10. 19:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért, mert egy teljesen más világ volt, és akkor az emberek nagy része borzasztóan egyszerű volt.

Ma már csak szűk réteg, az idősebbek közül frusztrált, lepukkantabb prolik sírják vissza azt az időszakot - nem véletlenül.

"felnőtt férfiak 90 % a rambónak hitte magát,ez mára teljesen eltűnt?"

dehogy tűnt el :D Csak ahogy írtam, inkább a frusztrált lecsúszott prolikra jellemző, és inkább neten vagy tisztes távolságból. Mert elnézve az 50 felettiek formáját, egy 16 éves gyereket sem tudnának megverni.

Múltkor sétáltam haza és két elég igénytelenül öltözött löttyedt 50es férfi ecsetelte, hogy azokat a fiatalokat meg kell verni, akik nem tisztelik az időseket:D Amikor odaértem, elhallgattak és arrébb álltak.

Az egyikük munkanélküli, a másik gyári melós. Na, kb. ilyen emberek vallanak még hasonló nézeteket.

jan. 11. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!