Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miert csufolnak az iskolaba a...

Miert csufolnak az iskolaba a kis mellem miatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Nagyon felek atoltozni uszasra mert minden lanynak 2x akkora melle van mint nekem.Amivel szoktad csufolni pl az iskolaba.Volt mar 1x uszas amikor atoltoztek neztem a melluket es ott semmi nem volt.Marmint volt egy kis melle de amekkora volt az iskolaba olyan nincs neki.Viszont egy masik lanynak meg tenyleg 2x nagyobb mint az enyem.Segitsetek hogy hogyan legyen nekem is nagyobb mellem, es hogy erjem el hogy ne csufoljanak az iskolaba a mellem miatt?

2024. jan. 6. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja nem kell akkora push up hogy ennyire feltűnjön, vagy mit hívnak push upnak gondolom nem azt ami 2-szer akkorát csinál hanem ami kicsit emeli, de gondolom Mónika só jellegű embereknek a push upra a szomszéd etnikum jut eszébe, meg az igénytelen rokonai magukból indulnak ki, szánalmas.
2024. jan. 6. 15:10
 12/16 anonim ***** válasza:
27%
najo ez kezd hiteltelen lenni.. férfi tanár ilyet mond. bocs nem hiszem el :D
2024. jan. 6. 15:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves 12 Nalunk az iskola tele van proli tanarokkal.Es igen ilyet mondott.Termeszetesen nem o hozta fel a temat hanem az egyik osztalytars es o pedig bekapcsolodott a beszelgetesbe es ezt mondta
2024. jan. 6. 16:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért csúfolnak, mert kicsi, gondolom ez leesett. A gyerekek gonoszak, ez van. Akinek túl nagy, azt meg azért. Nem igazán tudsz ellene tenni, mint ignorálod, akkor megunják
2024. jan. 6. 20:38
 15/16 anonim ***** válasza:

mindenki kapja az ívet.. én meg gyakran elbambultam.. feszt kiröhögtek. azóta is alacsony az önbizalmam -.-

25 f

2024. jan. 6. 21:51
 16/16 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy ez kb milyen korosztály? Amúgy ez a viselkedés általában ilyen 10-12 évesekre vonatkozik. Tudom ez így jelentéktelenül hangzik, de próbálj meg nem foglalkozni velük. De ez olyan hogy egyesek mindig találnak okot rá, ha nem ezért akkor másért, ha szupermodell lennél akkor is találnának valamit.
2024. jan. 7. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!