Miert csufolnak az iskolaba a kis mellem miatt?
Ne foglalkozz velük, engedd el a füled mellett az ilyesmiket!
Nincs értelme egyáltalán.
Majd megnő neked is.
Ha meg nem, akkor se tudsz rajta változtatni.
Max majd egy kisebb vagyonért 18 éves korod után.
De hidd el, nem éri meg tényleg!
Szard le, aki ilyen buta, hogy csak ezzel tud foglalkozni fontosabb dolgok helyett!
Nem tudom milyen környezetben lehetsz, de nálunk az ilyen jellegű csúfolódás kimerült 5. - 6. osztályban. Elképesztő mennyi idióta ember van, akik mindenbe képesek belekötni.
Ne törődj vele, aki ilyenekkel foglalkozik, meg abban leli örömét, hogy valakit a teste miatt csúfoljon, az értelmileg a negatív kategóriába van. Remélem nem bántottak meg nagyon, hidd el, ha nagyob lenne, akkor meg azért nem hagynának békén, az ilyen egy agysejtű idióták mindenbe bele tudnak kötni
Nyilván nem azért csúfolnak, ez csak ürügy arra, hogy beléd kössenek.
Engem a zenei ízlésem miatt cikiztek, holott volt, aki pont ugyanazt hallgatta, de sosem tették szóvá.
Ez inkább arról szól, hogy szeretik a frusztrációt kiélni valakin, aki érzésük szerint a rangléta alján van. Ha megnő a melled, akkor találnak mást rajtad. Az, hogy erre hogyan reagálsz, azon kellene gondolkodnod: visszavágsz? Elvicceled? Szóvá teszed más hibáit? Iskolát váltasz? Megpróbálsz mással kitűnni?
Te ismered jobban helyzetedet.
ebben hogy segítsünk? :DD
sajnos ezzel kell felnőnöd. várnod kell míg eléri a méretét :)
Mar bocsanat a kifejezesert de megis mi a f4szom kozuk van a mellmeretedhez????? Felhaborito, hogy ilyen szinten bele hatolnak az ember privat, intim szferajaba, undorito hogy ilyen emberek leteznek sajnos...
Fel se vedd csajszi, a kis mell egyebkent nagyon vonzo, nekem is kicsi, a baratom imadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!