Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek az osztályommal...

Szerintetek az osztályommal van a baj vagy a tanárral?

Figyelt kérdés

Középsulis vagyok 10.es. Tavaly 9.-be az osztályomból mindenki 3-mas, 4-es volt matekból. Idén kaptunk egy új matektanárt mert az előző tanárunk elment az iskolából.

Ennél a tanárnal pedig mindenki rossz.

24-en vagyunk az osztályba és abból 18 gyerek 1 egészen áll. Az osztályátlagunk pedig 1 egész 41.

A tanár szerint nem tanulunk. Pedig tanulunk rendesen otthon is és mégis mindig 1-es lesz a doga.

2024. jan. 2. 00:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Hány éves vagy?
2024. jan. 2. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos egyre többet látom, hogy a követelmények követése egyre nehezebben megy matekból a tanároknál. Az új, 2024-es érettségi követelményekkel kapcsolatban csúcsosodik ki az, hogy a már kivett dolgokat ugyanúgy veszik 2-4 héten keresztül is akár, az újak meg kimaradnak, vagy majd csak 12.-ben sikerül gyorsan lezavarni 1 óra alatt.

Erre tudok gondolni itt is. Ha esetleg elküldenél pár házinak feladott példát, szívesen ránéznék.

2024. jan. 4. 23:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyobbak is az elvárásai, a szintet fokozatosan kell emelnie.

Mondok egy történetet, de nem ajánlom követésre.

Most 33 vagyok, és anno, 16 éves koromban elértük, hogy kirúgják az irodalomtanárnőt. Főkolompos voltam. Akkor még Myvip volt, ott terveztük meg a dolgot egy titkos csoportban. A szülőket bevonták a dologba, hogy aláírásukkal támogassák a dolgot. Minden tanárnak elmondtuk, miket csinál. Összefogtunk, és módszeresen idegelni kezdtük. Három hét(!) után kirúgták.

2024. jan. 8. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!