Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Másnak is mondogatták hogy...

Másnak is mondogatták hogy ezek a legszebb évei?

Figyelt kérdés
Nem kellett bérleti díjat fizetni és elintéztek a szüleim helyettem ezt azt, legyen ennyi a pozitív része. A tanárok nagy részét utáltam, a diákok nagy része kretén volt, utáltam. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Ha a munkahelyem ilyen simán ott tudom hagyni, iskolás korban ez nem igaz.
2023. dec. 18. 14:49
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Égnek áll a hajam egyesek hülyeségeitől.
2023. dec. 18. 20:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én utáltam a szakközepet, ahova jártam anno, alig vártam, hogy vége legyen. (A főiskolán már semmi bajom nem volt).

Lányom konkrétan lesápad és öklendezik, ha a gimnáziuma előtt elmegyünk (elitgimi, és kétdiplomás, öt nyelven beszélő nő lett, külföldön él már, szóval nem a tanulással volt a gond, hanem úgy anblok az egésszel, a vaskalapos tanárokkal, a csókosokkal való kivételezéssel, az egész elkúrt oktatási rendszer nagyon jól letükröződött a sulijában, de jó, hogy vége, én mint szülő is beleőszültem:((((((((( (Érdekes, egyik egyetemén sem volt gondja utána már).

Szóval hogy a gimis évek a legszebbek, hát az egy nagy vetítés.

2023. dec. 19. 15:15
 23/24 A kérdező kommentje:
Én akkor is rosszul vagyok ha a szülővárosomban járok.
2023. dec. 19. 20:42
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon emlékszem az iskolás éveimre, de semmiképpen sem lennék újra gimnazista; csak és kizárólag azért, mert a munkahelyemen dolgozok x órától y-ig, aztán lezárom a munkát és másnapig nem is kell vele foglalkozni. Ugyanígy pénteken zárok a munkában és hétfőig nincs semmi kötelezettségem.
2023. dec. 21. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!