Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Másnak is mondogatták hogy...

Másnak is mondogatták hogy ezek a legszebb évei?

Figyelt kérdés
Nem kellett bérleti díjat fizetni és elintéztek a szüleim helyettem ezt azt, legyen ennyi a pozitív része. A tanárok nagy részét utáltam, a diákok nagy része kretén volt, utáltam. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Ha a munkahelyem ilyen simán ott tudom hagyni, iskolás korban ez nem igaz.
2023. dec. 18. 14:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szerintem te valami álomvilágban élsz.
2023. dec. 18. 15:52
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem azok voltak :D

suli mellett dolgoznom kellett 16éves koromtól, mert elvárták, hogy hazaadjak, zsebpénzt megteremtsem magamnak. mellette suli, nyelvvizsga... bulizni, élni már erőm nem volt.

most 30 vagyok. 4 évet voltam otthon gyesen, na nekem az volt életem legszebb időszaka eddig

30N

2023. dec. 18. 15:54
 13/24 A kérdező kommentje:
A klisé az hogy szerelem, kufircolás meg bubulika, persze sokszor nem alakulnak ilyen jól a dolgok.
2023. dec. 18. 15:56
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem attól még, mert valakinek tényleg azok voltak a legszebb évei, még nem álomvilágban él :D Amúgy nekem nem volt sem traumatikus, sem semmilyen szempontból problémás az iskolai időszak, de azért határozottan jobb és boldogabb évek voltak az egyetem után, amikor már nem volt akkora nyomás rajtam a beláthatatlan, misztikus jövőt illetően, hanem már dolgoztam és ennyi volt a felelősségem. De kinek mi, valakit nyomaszt(anak otthon), hogy "mi leszek, ha nagy leszek", mást meg az nyomasztja, hogy saját magáról kell gondoskodnia, megteremteni a betevő falatot, tetőt a feje fölé, stb. Engem ez utóbbi sokkal kevésbé zavar, mert erre egyébként sokkal közvetlenebb a ráhatásom, mint a beláthatatlan jövőre, de másnak meg egyszerűbb az az élet, amikor csak az iskola van és semmi más. De attól még, mert egyikünk így, másik másképp élte/éli meg, azért szerintem senki sem téved vagy hazudik vagy él álomvilágban, egyszerűen csak mások vagyunk és kész.
2023. dec. 18. 16:01
 15/24 A kérdező kommentje:
Aki szerint az emberiséggel van baja annak akinek nem az volt a legszebb az álomvilágban él és egy égetnivaló idióta, attól mert neki úgy alakult minden még nem az lesz a legszebb. Az meg hogy családja van és az felelőssége az csak is az ő döntése volt! Ne keljen már hátast dobnom mert valaki ellátja a családot amit ő vállalt!
2023. dec. 18. 16:03
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A középiskolás évekről nekem ugyan senki nem állította ezt, viszont az egyetemi évekről annál inkább! Azt hallottam mindenkitől és azzal egyet is értek.

Több felelősség, több önállóság és több pénz. Középiskolásként nem volt miből buliznom és nem volt kivel buliznom. Hiába kuncsorogtam munkáért, sose hívtak be. Egyetem alatt volt munkám, volt ösztöndíjam (tudom, manapság a középiskolások is kapnak), voltak barátaim és tengernyi időm. Akkor lógtunk, amikor akartunk, csak vizsgaidőben volt hajtás (erős szakon), de az is buli volt.

Soha annyi időm magamra nem volt, mint akkor.

Férjemmel is akkor ismerkedtünk meg, tényleg a legszebb évek.

Azóta munka, család, taposómalom...

2023. dec. 18. 16:20
 17/24 anonim válasza:
81%
Onnan kezdődtek életem legszebb évei, hogy a 18. szülinapom után 2 héttel leléptem otthonról. Apám egy nárcisztikus, pszichopata patkány volt, hagyta, hogy az öcsém rendszeresen megerőszakoljon, pánikbeteg és depressziós voltam, és senki nem hitt nekem, hiába kértem az iskolában segítséget. Nekem apám mondta, hogy élvezzük ki a gyerekkorunk, mert felnőttnek lenni mennyire szörnyű munka és hatalmas felelősség. Hát én nem tudom miről beszélt. 28 éves vagyok, 2 gyerekem van, de egy napom nem volt még olyan szörnyű, amióta elköltöztem, mint gyerekként bármelyik hétköznapom.
2023. dec. 18. 16:43
 18/24 A kérdező kommentje:
Vicces hogy lepontozzák azokat akik leírják hogy nekik rossz volt. Gondolom jó volt a kamaszkoruk aztán onnantól annyi volt a boldogság az életben. Nem is érdemeltek többet.
2023. dec. 18. 16:52
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
A gimi nekem is a pokol volt. Apám szexuálisan bántalmazott, anyám állandóan ordított, nem volt egy hely, ahova menekülhettem volna sem fizikailag, sem érzelmileg, és akkor még a gimiben én voltam a csúnya, csóró csaj, a tanárok meg csak a kedvenceiket szerették. Sosem sírnám vissza a gimit, mert annyi mérgező, kisebbségi komplexusos emberrel sosem találkoztam egy helyen, mint ott. Amúgy sem csúnya, sem hülye nem voltam, csak nem voltam olyan szép és gazdag, hogy kedveljenek, a tanárok meg lenéztek, mert másképp gondolkoztam, mint mások, ugyanazzal az eredménnyel....
2023. dec. 18. 18:41
 20/24 anonim ***** válasza:
50%
18. kérdező, mert aztán a soraidból csak úgy süt, hogy most a gimi végeztével csupa boldogság lehet az életed :))))
2023. dec. 18. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!