Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha megosztottam egyetlen egy...

Ha megosztottam egyetlen egy politikai bejegyzést a Facebook oldalamon, ahol nincsennek bejelölve az egyetemista osztálytársaim, akkor onnantól fogva ki fognak közösíteni a szaktáraim is, mert ki mertem állni az álláspontom mellett?

Figyelt kérdés

Oltásellenességet hírdetem.

Csak pár napig volt fent a bejegyzésem, és csak a Fideszt lepleztem le. Lehet, hogy pár embert evvel a bejegyzéssel megsértettem?

Nagyon várom a véleményeket.

21/F

2023. dec. 9. 04:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"a bizonyíték a Facebook oldalamon volt elérhető videó formályában."

Kínos, amikor valaki olyan ostoba, hogy analógiát sem sikerült értelmeznie.

"Itt csak egy kérdést tettem fel avval kapcsolatban, hogy a barátaim rossz szemmel nézték a bejegyzésemet."

Én meg válaszoltam, ha bizonyítottan hülyeség, akkor igen, és tudjuk, hogy bizonyítottan hülyeség, mert beismerted.

"Elnézést kérek a helyesírási hibákért. Csillaggal javítottam a helytelen megfogalmazásomat."

Látom, ezt mikor fogod javítani, te zseni?

"relytett rendszer"

Szánalom, valaki általánost se tudja normális elvégezni és tudósnak képzeli magát...

"Nem az volt a Facebook oldalamon kiírva, hogy „Oltásellenességet hírdetem.” "

Irreleváns, láthatóan olvasni sem tudsz, mivel nem a formaiságba kötöttem bele, ha a tartalmába, mintha egy óvodással kellene beszélgetnem...

2023. dec. 9. 21:40
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az észrevételeket! Hogy ne tréfáljanak meg a trollok még egyszer, le

írom kijavítva...

*rejtett

*Nem az volt a Facebook oldalamon kiírva, hogy: „Oltásellenességet hirdetem.”

2023. dec. 9. 23:46
 13/16 A kérdező kommentje:
*leírom
2023. dec. 9. 23:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"az egyetemista osztálytársaim"

Az egyetemen nincsenek osztályok, nem tűnt még fel? :)

Évfolyamtársak, úgy hívják őket.

2023. dec. 10. 21:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, egyetemen illik tudni elsőre leírni helyesen azt, amit közölni szeretnél.

Másrészt, attól, hogy te hülyeségeket osztottál meg, nem nekem kell érteni vagy nem érteni. Mint mondtad, a többi ember, a "barátaid" nézhetnek hülyének. Akkor ők is buták és nem értik, csak te vagy a helikopter?

Nem értem mióta lett mindenki orvos, kutató, gyógyszerész, hogy lazán közli valamiről, hogy az káros dolog, anélkül, hogy egy csipet köze lenne a témához.

De te amúgy vagy nagyon elvakult vagy, vagy rohadt nagy troll.

2023. dec. 10. 22:56
 16/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem számít ki mit szól, leírtad az igazságot és annyi. Másnak mi a véleménye, mit számít?
2023. dec. 11. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!