Ha megosztottam egyetlen egy politikai bejegyzést a Facebook oldalamon, ahol nincsennek bejelölve az egyetemista osztálytársaim, akkor onnantól fogva ki fognak közösíteni a szaktáraim is, mert ki mertem állni az álláspontom mellett?
Oltásellenességet hírdetem.
Csak pár napig volt fent a bejegyzésem, és csak a Fideszt lepleztem le. Lehet, hogy pár embert evvel a bejegyzéssel megsértettem?
Nagyon várom a véleményeket.
21/F
"a bizonyíték a Facebook oldalamon volt elérhető videó formályában."
Kínos, amikor valaki olyan ostoba, hogy analógiát sem sikerült értelmeznie.
"Itt csak egy kérdést tettem fel avval kapcsolatban, hogy a barátaim rossz szemmel nézték a bejegyzésemet."
Én meg válaszoltam, ha bizonyítottan hülyeség, akkor igen, és tudjuk, hogy bizonyítottan hülyeség, mert beismerted.
"Elnézést kérek a helyesírási hibákért. Csillaggal javítottam a helytelen megfogalmazásomat."
Látom, ezt mikor fogod javítani, te zseni?
"relytett rendszer"
Szánalom, valaki általánost se tudja normális elvégezni és tudósnak képzeli magát...
"Nem az volt a Facebook oldalamon kiírva, hogy „Oltásellenességet hírdetem.” "
Irreleváns, láthatóan olvasni sem tudsz, mivel nem a formaiságba kötöttem bele, ha a tartalmába, mintha egy óvodással kellene beszélgetnem...
Köszönöm az észrevételeket! Hogy ne tréfáljanak meg a trollok még egyszer, le
írom kijavítva...
*rejtett
*Nem az volt a Facebook oldalamon kiírva, hogy: „Oltásellenességet hirdetem.”
"az egyetemista osztálytársaim"
Az egyetemen nincsenek osztályok, nem tűnt még fel? :)
Évfolyamtársak, úgy hívják őket.
Egyrészt, egyetemen illik tudni elsőre leírni helyesen azt, amit közölni szeretnél.
Másrészt, attól, hogy te hülyeségeket osztottál meg, nem nekem kell érteni vagy nem érteni. Mint mondtad, a többi ember, a "barátaid" nézhetnek hülyének. Akkor ők is buták és nem értik, csak te vagy a helikopter?
Nem értem mióta lett mindenki orvos, kutató, gyógyszerész, hogy lazán közli valamiről, hogy az káros dolog, anélkül, hogy egy csipet köze lenne a témához.
De te amúgy vagy nagyon elvakult vagy, vagy rohadt nagy troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!