Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan reagálnátok ezekre...

Hogyan reagálnátok ezekre kezdő tanárként?

Figyelt kérdés

Fiatal kezdő tanár vagyok. Elég sok férfinek tetszem. Általános iskolában kezdtem tanítani szeptemberben. A legtöbb kisfiú "szerelmes" belém. Ami igazán zavar, az nem más, mint a hetedikes, nyolcadikos és kilencedikes fiúk megjegyzései. Semmi perverz megjegyzésük nincs. Van úgy, hogy belépek az osztályba és megdicsérnek, hogy "ma nagyon csinos tanárnő". Ezzel nincs is kifejezetten problémám, megköszönöm és ennyi. Előfordult, hogy nyíltan bepróbálkoznak különböző szövegekkel:

"Tanárnő, maga folyó? Mert magába estem"

"Tanárnő, nem fáradt el? Mert egész nap a fejemben jár"

"Tanárnő, nem 10-én született? Mert 10/10-es"

És hasonlók....

Az elején eljátszottam, hogy nem is hallom, ignoráltam ezeket. Aztán lereagáltam humorral. A végén elmagyaráztam, hogy nem egy korosztály vagyunk, és ezeket a saját korosztályuknál próbálják.

Ennek ellenére még mindig van, aki próbálkozik. Elég kellemetlen, főleg a kollégáim előtt. Hogyan reagáljam le az ilyesmit?

2023. dec. 3. 22:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ez nem ábrándozás, hanem kezdő tanárként a fő problémám.
2023. dec. 3. 22:51
 12/21 anonim ***** válasza:
8%
Akkor te valami párhuzamos univerzumban tanítasz, nem a magyar közoktatásban, ha tanárként ez a fő problémád.
2023. dec. 3. 22:55
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
#22 Nyilván kezdőként nem a rendszerszintű problémán filózgat az ember, hogy hogy oldja meg, hanem azokon a problémákon, amivel ő is tud kezdeni valamit.
2023. dec. 3. 23:13
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

XD

Hát a kis szarosokat komolyan ne vedd. Csak álmodik a nyomor.

Iskolába haverokkal barátokkal szünetbe mi is arról beszèlgettünk ki a leg szebb tanárnő. Gondolom most sincs ez máskènt ,csak pofátlanobbak a gyerekek.

2023. dec. 3. 23:19
 15/21 anonim ***** válasza:
9%
Komolytalan tanàr vagy. Méltatlan
2023. dec. 3. 23:29
 16/21 anonim ***** válasza:
9%

Ezek poenok. Vedd poenrra. Mostanaban divat flortolni egy ji novel,aki sokaknak tetszik meg ha az illetonek nem is tetszel. Ez kb presztizskerdes. En ezt tepasztaltam amikor belementem egy ilyenbe es megkerdeztem h szexelunk e x nspon. Erre lefobbent az illeto,h hat o nem ugy gondolta.

Ez ilyen kis fszmeregetes a fiuk kozt. Ki mert flortolni veled.

Ezek nem serto szovegek. Poenok. Ha ertol kiborulsz rs nem tudsz rajta nevetni poenkodni,akkor nem vagy tanarnak valo.

Gondolom nyolckerben tanitasz. A jobb kerjletekben szert megbevelik a gyerekeket es nem bnak ilyesmit.

2023. dec. 4. 00:18
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok tanár, de megmondanám, hogy elég volt, nem tűröm ezeket a poénokat az órámon. És mostantól mindenki, aki elereszt egy udvarlást, mittomén, kijön felelni, vagy kap egy beírást, vagy egy kisegyest és 3 után repül a krétába.
2023. dec. 4. 07:44
 18/21 October15 ***** válasza:
32%

Hát nekünk ekkora fszunk nem volt, mondjuk nem is vagyok type c. Mármint nyilván nem titok, hogy a történelem iránti szeretetemet nagyban inspirálta az ált. sulis töri tanárnőm és a feszülős nacija amin a taktikai pontokon volt 2 csillám nemtudom miből kirakott pillangó. Hidd el a keményen próbálkozásnak egészen új értelmet adott. :D

Gimiben az angolt volt viszonylag nehéz rühellni... rövid vörös hajú hot as fck tanárnő... 1-2 kink-emért őt teszem felelőssé. XD

Amúgy nem hiszem hogy a többségüknél ez legit bepróbálkozás lenne, csak szimplán szórakoztatta őket a reakció, kíváncsiak voltak meddig lehet elmenni és hasonlók.

A maradék 1-2... hát mondjuk ne menj haza kihalt utcákon vaksötétben. Hogy ezt tanárként hogyan kellene kezelni... jó kérdés, az világos hogy valahogy meg kell oldani. Esetleg kérdezd meg a többi tanárt a suliban, hogy ők mégis időszámításunk előtt 49-ben ezt hogyan oldották meg.

Ugye milyen jó amúgy hogy az egyetemen tök hasznos dolgkat tanítanak és minden esetleges felmerülő problémára kínálnak valami pedagógiailag adekvált választ? :D Ja nem.

Esetleg ha kémia szakos tanár vagy akkor pár jól időzített qrva szár vicc... lásd para di csom... ha matek akkor majd idővel maguktól megutálnak. :D Ha földrajz akkor már utálnak, egyéb esetben rip.

2023. dec. 4. 07:56
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Én csak abban remélem, hogy a dikjaidat majd minden alkalommal kiengeded a wc-re és nem kell szenvedniük vagy megszégyenülniük.
2023. dec. 4. 12:32
 20/21 anonim ***** válasza:
37%

14-es megírta a tutit. :D

-"Tanárnő, maga folyó? Mert magába estem"

-"Álmodik a nyomor..." XD

Láttad a Rossz tanár című filmet? Na, kb. a Cameron Diaz stílusában kell mondani nekik, hogy álmodik a nyomor. :)

2023. dec. 4. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!