Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha valaki tisztában van...

Ha valaki tisztában van jegyzet nélkül az emeltes anyaggal, annak presztízst kellene kiváltania, nem pedig lefitymálást, nem?

Figyelt kérdés

Emelt matekon általában nem jegyzetelek, nem tanulok, ennek ellenére 80-90%-osra tudom az anyagot, ennek ellenére a tanáromtól folyamatos lekicsinylést, megvetést és passzív-agresszív megszólalásokat kapok. Elképzelhető, hogy a jellememet nem kedveli, de nem érzem úgy, hogy okot adtam volna erre, amikor barátaimat kérdeztem, ők a már fent említett mentalitásomat látták a probléma gyökerének.

Ti mit gondoltok erről?

2023. nov. 17. 14:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A joghoz töri mellett még egy tárgyat kell emelt szinten teljesíteni, ami akármi lehet. Nekem a matek megy legjobban...

2023. nov. 19. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Tehát ez nem fog kelleni neked, nem különösebben érdekel, csak kötelességből végzed, ha jól értem. A minimális energiabefektetés miatt választottad, vagy nem gondoltál hasznosabbnak más tárgyat se a jogi pályához?
2023. nov. 19. 17:38
 13/15 A kérdező kommentje:

A matek érdekel engem legjobban és ha elméleti matek elvégzése elegendő lenne az egzisztenciateremtéshez, valószínűleg arra mennék.

Jog maga is érdekel, de nem tudja felülmúlni a matekot

2023. nov. 19. 18:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Vagy úgy. Mindebből nem tudom, mennyit tud, vagy sejt a tanárod, és azt sem tudom, hogy mennyire gondolod provokatívnak az órai viselkedésedet és mennyire gondolja annak a tanár. Mégha figyelsz is, és nem zavarsz másokat, az is nemtetszést válthat ki, egy téves dekódolás közrejátszhat, pl. egyetemen anno szoktam jegyzetelni, mégis általában unott képpel teszem (ilyenkor ilyen az ábrázatom), és egy esetben épp a bal kezemmel támasztottam a fejem, a tenyerem az arcomon, a fejem kissé félrebillenve, mert ez kényelmes volt. Többosztálynyi diák volt az előadóban. A tanár kiszúrt engem, és megkérdezte, hogy alszom-e, és feltett egy kérdést nekem arról, amiről beszélt, hát szerencsére beugrott a válasz, pedig nem vagyok egy nagy koponya, de ez mindegy is. Eszembe sem jutott, hogy ez a testtartás provokatív lehet, a testbeszédet is félreértheti a tanár, és ez idegesítheti.

A nemtanulásban ha az is benne van, hogy hanyagolod a házi feladat megoldását, az is kiválthatja.

Másfelől amit művel a matektanárod, az nem helyes, a lekicsinylés egyértelműen bántja a diákot. Kérdés, hogy ez milyen mértékben tudatos nála, képes-e pozitív motivációra, ami abból sejthető, hogy másokat szokott-e pozitívan motiválni.

2023. nov. 20. 15:09
 15/15 anonim ***** válasza:

(és még kicsit elkanyarodva:

Nagyon nagy szükség volna olyan szakemberekre jogi berkekben, akik valóban az igazságért harcolnak, pl. amilyen Dr. Marczingós László, akinek bizonyos videói el is tünedeznek az internetről........)

( 10, 12, 14 -es voltam )

2023. nov. 20. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!