Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan mondjam el, hogy...

Hogyan mondjam el, hogy elhagytam az összes jegyzetét?

Figyelt kérdés
Kozmetikus tanfolyamra járok és elkértem az egyik lány jegyzetét. Egy mappában volt minden amit eddig írt tantárgyak szerint, és a saját pakolás receptjei.A buszon le raktam magam mellé és ott felejtettem mert be aludtam. Pénteken kellene vissza adnom.

2019. ápr. 3. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Érdeklődj, hátha leadták! Aztán majd meglátod.
2019. ápr. 3. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

És valami nagyon értékes, titkos receptek ezek amiket sosem juttatnának vissza? Nem adhatták le valahol, nincs rajta név vagy valami?

Velem történt hasonló, csak akkor az egész táskámat lopták el, amiben a számológép ért a legtöbbet, a többi cuccomat szétszórták a közeli parkban, ott volt a nagyon fontos kidolgozott tételekkel teli füzete az egyik csoporttársamnak, és megtaláltam, vissza tudtam adni neki. Végig azon kattogtam, hogy senkisem hinné el, hogy pont akkor lopják el a táskámat mikor kölcsönkérek valamit és megígérem, hogy 1000% hogy visszaadom. Úgyhogy a helyedben mindent bevetnék, mert még csak nem is vigyáztál rá. Írd ki mindenhova! Írd ki a gyakorira is!

2019. ápr. 3. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdeklődj, leadták e. Közben szólj az ismerősödnek, hogy sajnos ez történt, de keresed és, ha megtalálják, azonnal szólsz neki és visszaadod, illetve, hogy sajnálod.
2019. ápr. 4. 09:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Több mint 3 hónap van a vizsgánkig.
2019. ápr. 4. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!