Hogyan mondjam el, hogy elhagytam az összes jegyzetét?
Figyelt kérdés
Kozmetikus tanfolyamra járok és elkértem az egyik lány jegyzetét. Egy mappában volt minden amit eddig írt tantárgyak szerint, és a saját pakolás receptjei.A buszon le raktam magam mellé és ott felejtettem mert be aludtam. Pénteken kellene vissza adnom.2019. ápr. 3. 21:36
1/4 anonim válasza:
Érdeklődj, hátha leadták! Aztán majd meglátod.
2/4 anonim válasza:
És valami nagyon értékes, titkos receptek ezek amiket sosem juttatnának vissza? Nem adhatták le valahol, nincs rajta név vagy valami?
Velem történt hasonló, csak akkor az egész táskámat lopták el, amiben a számológép ért a legtöbbet, a többi cuccomat szétszórták a közeli parkban, ott volt a nagyon fontos kidolgozott tételekkel teli füzete az egyik csoporttársamnak, és megtaláltam, vissza tudtam adni neki. Végig azon kattogtam, hogy senkisem hinné el, hogy pont akkor lopják el a táskámat mikor kölcsönkérek valamit és megígérem, hogy 1000% hogy visszaadom. Úgyhogy a helyedben mindent bevetnék, mert még csak nem is vigyáztál rá. Írd ki mindenhova! Írd ki a gyakorira is!
3/4 anonim válasza:
Érdeklődj, leadták e. Közben szólj az ismerősödnek, hogy sajnos ez történt, de keresed és, ha megtalálják, azonnal szólsz neki és visszaadod, illetve, hogy sajnálod.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Több mint 3 hónap van a vizsgánkig.
2019. ápr. 4. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!