Kedves szülők! Ti mit tennétek ha a saját (14-16 éves) gyereketek bántalmazna valakit?
10, hát az én megfigyelésem meg az, hogy abszolút nem. És voltam kontaktban épp elég ilyennel anno, elhiheted.
Igaz, az egyik a Megafonban szídja Gyurcsányt, az szerintem önmagában elég büntetés a sorstól:DD
12, háááááát ja, mi is úgy vagyunk vele, hogy a mi gyerekünk nem fog sokat sírni, át fogja aludni az éjszakát, nem lesz hasfájós, nem fog inni, drogozni, csavarogni, rossz jegyekez hozni... hiszen mi nem úgy fogjuk nevelni.
Dehát... ez nem (csak) ezen múlik:D Szóval készülj fel, hgoy bizony ha lesz gyereked, az fog olyat cisnálni, ami egyszerűen lehetetlen számodra és bizony megkérdőjelezi azt, hogy kompetens szülő vagy-e.
Rendőrségi feljelentés.
Volt ilyen sztori ismerősi körben, nem emlékszem a részletekre, hogy tényleg tettek feljelentést vagy csak befenyítették az igazgatót, de rögtön ki lett baszarintva a zaklató.
"Igaz, az egyik a Megafonban szídja Gyurcsányt, az szerintem önmagában elég büntetés a sorstól:DD"
Melyik vadbarom az? (bármelyikből kinézem :D)
"Ezt a piszkálósdit felnőt korra kinövik"
Van aki kinövi, van aki nem. Sokan egész életükben csinálják, csak iskola helyett munkahelyen bullyzzák az embereket.
"Melyik vadbarom az? (bármelyikből kinézem :D)"
Áh, mit érek azzal, ha elmondom? Mindneki ítélje meg azért amit tapasztal, nem amit hall egy névtelen fórumon.
De azért azt megjegyzem, hogy az évfolyam legjobb tanulója volt (elit gimi) és vörös diplomával végezte el a mérnöki mesterszakot (asszem biomérnök, de nem tuti). Kvára semmi szüksége nem lett volna eladnia magát ahhoz, hogy kimondottan sokra vigye, dehát... úgy látszik hiába kiemelkedően tehetséges valaki, pénz beszél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!