Máshol is sokszor nem öltöznek át a tesi órára, hanem utcaiban maradnak?
Nálunk hazaküldtek a tesicuccért, ha otthon hagytuk (felső-gimi).
Csak az nem tesizett, akinek orvosi felmentése volt.
Utcai ruhában undorító szerintem. Mármint beleizzadsz, aztán ülsz be a többi órára? A többiek meg szagolnak 🤢
általánosban vagy futottad a köröket a háztömb körül, porban, autók mellett, vagy kaptad a szaktanárikat
mondjuk utána gimiben meglepően értelmes és hozzáértő tesitanárom volt, első alkalommal végigkérdezte, ki mit sportol, és aki bármi mozgást végzett sulin kívül, arra ráhagyta, hogy részt akar-e venni egyáltalán, vagy elvonul magának valahova gyakorolni, vagy inkább leckét ír a duplaórán, mert délután úgyis edzése van... nagy áldás volt hogy nem kellett röplabdázni, kidobósozni, meg más veszélyes dolgokat csinálni, hanem nyújthattam a kis teremben, gyakorolhattam lépéskombinációkat, és nem kellett fellépés előtt két nappal eltörnöm az ujjamat valami debil gyerekjáték miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!