Középiskolások miért nem írnak vissza itt privátban? Vagy nem használják az oldalt?
Lehet hogy csak szimplán nem akarnak veled beszélgetni.
Nem sok ember jár örömtáncot ha egy ismeretlen rájuk ír.
Használják, de a privát az még mindig privát, a többség nem ezért van itt. Főleg ha valaki mindenféle előzmény és kontextus nélkül csak ráírogat hogy szia te is középiskolás vagy? Engem ez halálosan fárasztana már azelőtt hogy elkezdődne az egész, szóval bele se kezdenék a visszaírásba.
A privát az legyen érdekes, jókor jöjjön, legyen vmi kapcsolódási pont. Mert az oktalanul semmibe tartó írogatás ismeretlennel bármi fölös random témákról, csak hogy írogatva legyen, az pl a halálom. Nettó idő és energiapazarlás. És a jelek szerint nagyon sokan vagyunk még így ezzel.
Nekem például nagyon kellemetlen, amikor ismeretlen bácsikák írkálnak... Persze először bemondják, hogy középsulis lányok, aztán meg kiderül, hogy 50-es pasik...
A másik meg az volt, mikor egyetemi gólyatáborral kapcsolatos kérdésekkor leírtam a tapasztalatom, erre meg valami degenerált legalább 4 alkalommal is betalál, hogy "Milyen vetkőzős feladat volt?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!