Karácsonyra tanárotoknak (nőnek) milyen ajándékkal kedveskednétek? Mit vennétek neki amit úgy gondoltok hogy örülne is neki?
És önök tanárok válaszát is várom, hogy milyen ajándékot kaptak aminek örültek?
Kérlek írjátok h milyen neműek vagytok. Köszi!
És kizárólag komoly/normális válaszokat várok.
Szerintem ne "tanárnak" ajándékozz, hanem embernek. Úgy értem ne a munkáját vedd figyelembe a döntésnél, hanem hogy ő maga minek örülne. Nálunk van egy színház-mániás tanárnő, neki nyilván azt adnék. Egy másikról olyan érzésem van, hogy szeret teázni, és mivel angoltanár, valami angol teaválogatást adnék, illetve mivel nem egy szigorú tanár, simán elbeszélgetek vele személyesebb dolgokról is, ezért valami házi készítésű sütit adnék mellé (mézeskalács pont jó lenne).
Egy harmadik nagyon egyedi személyiségű tanárunk imádja a rózsaszínt, illetve több unikornisos dolga is van, neki valami ilyesmit keresnék, pl aranyos toll, naptár stb.
Egyébként a mézeskalács-tea szerintem jó "semlegesebb" ajándéknak is, szóval ezt ajánlom, akármilyen is a tanárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!