Dohányboltban kedveskednék vevőknek kisebb ajándékkal. Ötletek? Most karton cigi mellé gyújtót+szatyrot adok. Előre is hála a kedves hozzászólóknak, aki részt vesz a kis "brainstorming"-ban : )
Szerintem az öngyújtó jó, mert az ugye fogyóeszköz. Én mondjuk a szatyrot visszautasítanám finoman, mert én is kartonban vásárolok és azt összetartja a fóliája - szóval nem kell pazarolni a szatyrokat.
Engem mondjuk ezeknél jobban "oda lehet szoktatni" a kedvességgel meg a segítőkészséggel. De ennyiből úgy tűnik ez megvan.
Esetleg - mivel nincs gondolom beszerzési árban nagy eltérés a kettő között, főleg ha a szatyrot kivennéd az "ajándékozásból" - felkínálhatod, hogy a delikvens választhat öngyújtó vagy doboz Tic-Tac között.
Pár kedves szó és mindenki boldog lesz.
Dohányboltba ajánlanám a: Kedves egészségére!
De a tic-tac is jó ötlet, elvégre büdös a pofájuk. Vagy dezodort, mert ruhájuk is büdös. Esetleg egy lottószelvényt, ha már ennyi pénzt költ cigire....
Először nézz utána, hogy szabad-e ilyet csinálni, mert ha jól tudom, dohányterméket nem szabad reklámozni.
Ha te mennyiséghez kötöd az ajándékot, az eladásösztönzés, az pedig a reklám egyik fajtája.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!!!
Az első hozzászólónak különösképpen köszönöm :)
Sajnos nálunk semmi más nincs dohányterméken és azok kellékein kívül, így tic-tac, dezodor és egyéb nyalánkságok kizárva. Gondoltam még gáztöltőre, csak nem tudom milyen mennyiség után, mert kettesével nemigen visznek kartont. Talán ha valaki visz 3 csomag dohányt, kaphatna plusz egy papírt, vagy ilyesmit....
Ha van még ötlet szívesen veszem és köszönöm még egyszer mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!