Csak szerintem gáz, amikor facebookon meztelen női vagy férfi képpel "kedveskednek" egymásnak az ismerősök?
Pl "Boldog szülinapot!",és alatta egy hiányos öltözetű nő.
Szerintem annyira proli.
Ez sok mindentől függ. Milyen a viszonyuk, családi állapotuk, ésatöbbi. Én a legpublikusabb helyen is szívesen fogadnám egy teljesen meztelen nő művészi fotóját, bármikor, s emiatt nem tartom magam prolinak, inkább művésznek (rajzolok, jobb időszakaimban, főleg embert s főleg meztelen nőt) s hedonistának, akinek ízlése van :D. Mondjuk kit érdekel, ki tart prolinak? Engem biztosan nem.
Az ízléstelen fotókkal nekem is bajom lenne, a kettő között pedig passz, illetve helyzetfüggő.
Szerintem nem proli, mert az mást jelent (és hanyagoljuk már ezt a szót, tényleg), hanem egyszerűen űber-űber gáz... Suttyó, bunkóm az ilyen. Alpári.
De nem proli!
Főleg mikor kiraknak ilyen 10/10-es nőt 10/2-es pasinak!
Az meg írja alá "Jöhet!"
Szerintem is nagyon gáz, annyira suttyó dolog! Szüli- vagy névnapomkor mindig bennem van a para, nehogy valaki nekem is ilyen förtelmet posztoljon az üzenőfalamra, eddig szerencsém volt :D
De minden hasonló feliratos, ízléstelen giccset nehezen viselek.
Tegnap is találkoztam egy ilyennel.
Ráadásul egy nős férfinek küldték.
Aki erre azt írta "ez kellene most nekem" vagy valami hasonló.
Hát,elég gáz,ha a felesége meglátja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!