Ha egy nő vonaton felteszi a meztelen lábát a vele szemben lévő ülésre, ahol egy férfi ül, az szimplán bunkóság vagy lehet valami más jelentősége is a szituációnak?
Szimplán bunkóság, a másiknak a semmibe vétele, de lehet provokáció is, bár ebből nem tudom milyen ismerkedés lenne, ha pl nálam próbálkozna be így. :)
Én akkor ismerkedek valakivel, ha az alap etikai dolgokkal tisztában van, ez meg igencsak nem fér bele.
Hogy?
Cipő nélkül,mezítláb?
Közel tette hozzá?
Ha nem volt büdös,akkor nem bunkó,lehet azt hitte,lábraizgulós kéjenc vagy:D
3-as kommentnek: négyes ülésen előttem üres ülés, mellettem a nő lába, így értelemszerűen a másikon maga a nő volt.
5-ös komment: mezítláb volt, nem tette közel hozzám. Nem kértem, hogy tegye fel a tappancsait, így honnan gondolná, hogy „lábraizgulós kéjenc” lennék? Csak szimplán feltette.
4-es komment: Még hogyha fájt is a lába, nem hinném, hogy kb. 60 kilométert nem bír ki normálisan ülve, az pedig nem 14 órás utazást jelent : ).
8-as komment: szerencséje volt, hogy nem az a „leugatós” típus vagyok, de szerintem minimum illendő lenne megkérdezni, hogy nem zavarja-e a másikat – még hogyha ápolt az a láb. Elvileg a szék ülésre való, másrészt nem otthon volt, ahol mindent megtehet, harmadrészt tényleg vannak (elvileg) illemszabályok, amik mindenkire vonatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!