Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem jó emberrel osztottak be...

Nem jó emberrel osztottak be a szalagavató táncra mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az osztály kicikizett lányát kaptam és ne haragudjatok, de egyáltalán nem szép és igénytelen. Rágja a körmét is ami engem teljesen taszít, és azt most megmondom hogy a kezét nem fogom megfogni. Az osztályban 2 lány volt akivel nem akartam táncolni és megkaptam az egyiket. És pont ő a gázosabb, mert a másik legalább nem igénytelen. A haverjaim mind megkapták a jó csajokat én meg így jártam. Sajna az of. osztott be minket. Hárommal több lány van mint fiú, ennek a három lánynak megengedte a külsőst. Az a baj most már nem tudok változtani mert mindenkinek megvan a párja. Gondoltam rá hogy lemondjam de hogyan? Még itthon se beszéltem erről mert azt is szégyellem hogy ő a párom.

2023. okt. 7. 19:26
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
16%
Áruljátok már el, hogy értek el szabályosan olyan szintet, hogy egyetlen értékelésetekkel lenulláztok egy választ?
2023. okt. 8. 13:07
 32/38 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem magadat lenne érdemes szégyellned. Fogod is majd, még ha soká is. A lecke nem tűnik el, hiába végtelen türelmes. Én a helyedben magamat szégyellném.
2023. okt. 8. 13:55
 33/38 anonim válasza:
31%
Megértem, én sem szeretnék férfivel táncolni a szallagavatón, de valószínü hogy az adott fiú pedig szeretne. Ez esetben mindtent megteszek majd hogy embertársamnak is élvezhetō legyen az idō. Ha nagyon rosz az ügy, ez esetben szerintem kultúráltan elmondhatod az osztályfōnöknek, hogy te nem szeretnél táncolni, vagy cserélni szeretnél. Bár ez nem egy jó dolog, ha a lánynak esetleg nincs senki más, esetleg külsōs sem, de mégis szeretne táncolni. Számomra az volt megfigyelhetō, hogy ez a lány nem igénytelen, csupán nagyon szorong. Én nagyon sokat rágom a körmöm, de sosem mondták hogy igénytelen lennék, mert tudják hogy esetleg szorongok. Vagy még egy opció, hogy megkéred a lányt kedvesen, hogy legyen szíves kicsit megtisztítani a körmeit, vagy fújjon magára több dezodort. Kérlek ne bántsd emiatt, nem is biztos hogy tehet róla. Bár sem téged, sem a leányt nem ismerem személyesen, de számomra nagyon az ütött szemebe hogy az osztály nagyon kifogta magának ezt a lányt. Egyébként te nem akarod megpróbálni azt hogy segítesz a lánynak? Csak tanáccsal?
2023. okt. 8. 22:14
 34/38 anonim ***** válasza:
93%
Na mik a fejlemények?
2023. okt. 9. 14:41
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondom: Legyen tánc!:D
2023. okt. 9. 20:00
 36/38 anonim ***** válasza:
29%
Bassz be elotte es nem fog erdekelni semmi ilyesmi xd mi vagy 5en azt csinaltuk
2023. okt. 9. 23:54
 37/38 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként nem lenne baj azzal, ha értelmes ember módjára tudtál volna velünk kommunikálni. Vagy ha felnőtt emberhez méltóan tudtál volna megnyilvánulni a lányról, de ez sajnos nem jött össze. Ha így lett volna megérteném, hogy neked ez nem fér bele és nem szeretnéd. De így ahogy megnyilvánultál számomra te sokkal visszataszítóbb lettél mint az általad említett lány. Látszik hogy nagyon ki vagy készülve, bántja az egódat a helyzet, itt egy megoldás maradt tényleg. Hagyni az egészet a fenébe. Jobb lesz neked is és a lánynak is.
2023. okt. 10. 10:23
 38/38 hosszúhajú ***** válasza:
na mi lett? rettttentő kíváncsi vagyok!!!!!!!
2023. dec. 28. 04:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!