Nem jó emberrel osztottak be a szalagavató táncra mit tegyek?
Nálam is ilyesmi volt, bár nálunk a csaj nem igénytelen volt, csak nem igazán szép. Este felhívtam az ofőt és megbeszéltem vele. Megértette.
Nem kötelezhetnek olyannal táncolni akivel nem szeretnél.
Én utólag az egész táncot kihagytam volna a francba.
Mit tegyél? Nőjj fel, legyél férfi, legyél Te az, aki nem cikizi, és nőként néz rá.
Aztán nagyon meg fogsz lepődni, amikor szalagavató napján meglátod.
Töki, ezt tekintsd leckének! Az életre!!!
El sem hiszed hány igénytelen, bunkó, büdös, rosszindulató, f@Xfej, kretén barommal kell majd melóznod, közös albiban laknod, meg hasonlók.
Arról nem is beszélve, ha majd megnősülsz!!!
Ha tényleg ennyire igénytelen, félrehívnám beszélgetni és őszintén elmondanám neki a véleményemet. Nem csúnyán, hogy ronda és undorító, hanem hogy zavar a körömrágása, hogy mindig zsíros a haja, szagos... Feltételezem ilyeneket takar az igénytelenség. És így te nem szeretnél párban lenni vele.
Máskülönben, ha az előbbi nem opció, az osztályfőnök elé állsz és megmondod, hogy előbb nem mész el, minthogy vele legyél. Akármit mond, akármivel fenyegetőzik, nem kötelezhet részvételre, ha te úgy döntesz, nem mész.
Nem fertőz a lerágott köröm, hozzá szabad érni a másik kezéhez. Az szokta rágni a körmét aki stresszel és szorong, ami nem csoda egy olyan közegben, ahol éveken át basztatnak valamiért.
Pedig ha ő szeretne táncolni és részt venni ebben, megint csak kitolás lenne ezt is elvenni tőle. Az, hogy a hétköznapokban "igénytelen" valaki, nem biztos hogy egy eseményen ne jelenne meg normálisan, a "nem szép" csak egy kifogás. Példát mutathatnál, hogy nem alázod meg még ebben is, hanem együttműködő maradsz.
Én nyíltan sosem mondtam semmit a lányra, csak megvan a magam véleménye.
Amúgy nem értem milyen karmáról beszélsz. Akik ennek az egésznek a nyílt hangadói megkapták a legjobb csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!