Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem jó emberrel osztottak be...

Nem jó emberrel osztottak be a szalagavató táncra mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az osztály kicikizett lányát kaptam és ne haragudjatok, de egyáltalán nem szép és igénytelen. Rágja a körmét is ami engem teljesen taszít, és azt most megmondom hogy a kezét nem fogom megfogni. Az osztályban 2 lány volt akivel nem akartam táncolni és megkaptam az egyiket. És pont ő a gázosabb, mert a másik legalább nem igénytelen. A haverjaim mind megkapták a jó csajokat én meg így jártam. Sajna az of. osztott be minket. Hárommal több lány van mint fiú, ennek a három lánynak megengedte a külsőst. Az a baj most már nem tudok változtani mert mindenkinek megvan a párja. Gondoltam rá hogy lemondjam de hogyan? Még itthon se beszéltem erről mert azt is szégyellem hogy ő a párom.

2023. okt. 7. 19:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
82%
Akinek fontos a szalagavató tánc az annyit is ér. Úgy csinálnak az emberek mintha a saját gyerekük születéséről lenne szó és nem egy 100.-ad rangú iskolai eseményről, aminek végülis csak annyi a lényege, hogy rád tűzzenek egy szalagot, amit az emberek nagy része el is veszít szinte.
2023. okt. 7. 22:45
 22/38 anonim ***** válasza:
59%
Állandóan a jó csajokkal jössz mert másnak az jutott, mint valami óvodás! A jó csajok ott voltak bármikor az évbe akkor nem voltak jó csajok? Úgy csinálsz mintha ezen múlna az állom feleség vagy nem is tudom! Ha eddig nem csajoztál be nem a szalag avatón fogsz... Erre nem bírsz ki egy eseményt egy csúnyább csajjal... A köröm rágás sem gondolom az az idegbajos nyáladzás fajta! Csak kiközösítő vagy és nincs benned empátia ennyi!
2023. okt. 8. 01:16
 23/38 anonim ***** válasza:
41%
Hívd félre az osztályfőnöködet és mondd meg neki, hogy te meggondoltad magad, mégsem szeretnél részt venni a táncon. Ha kérdezi, hogy miért, semmiképpen ne mondd azt, hogy a partnered miatt, mert szegénynek vissza fog jutni a fülébe és szarul fogja érezni magát. Egyszerűen mondd, hogy neked nincs kedved és kész. Nem kötelező részt venni a táncon, úgyhogy bármikor lemondható. A lány meg esetleg tud magának keríteni külsős partnert még a táncig vagy legfeljebb nem táncol ő sem.
2023. okt. 8. 10:08
 24/38 anonim ***** válasza:
46%

Az emberiség folyamatosan kitalál magának valami olyan helyzetet amiből mindenféle probléma adódhat. Csak azért hogy ne legyen nyugalom.

Én már közel vagyok az 50-hez, mikor én ennyi idős voltam mint a kérdező, nálunk nem létezett a szalagavató tánc (a szalagot persze feltűzték).

Olyan volt, hogy jött egy profi táncos pár a növendékeivel és ők tartottak egy előadást. Nem kellet horribilis összeget fizetni érte, mert ez nekik mint tánciskolának, gyakorlásnak számított. Ma már ez is igen sokba fájna ha fizetni kellene érte.

Nekünk meg nem kellett menyasszonyi ruhát bérelni, nem kellett smink, fizura, műköröm és egyéb kiadásokkal terhelni a szüleinket. Nem kellett idegeskedni hogy kit erőltetnek ránk párként, nem kellett suli után gyakorolni a táncot amikor egyéb más dolgunk is lett volna stb.........

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy aki egyszer kitalálta ezt az egész felhajtást az nem gondolt bele ennek az anyagi, pszichés és egyéb vonzatába.

Ma meg már megrögzötten mindenki ezt csinálja, mert KELL....

De igaza volt Konfuciusznak:

"Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük."

2023. okt. 8. 10:08
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ki a tancot azt kesz, nem kotelezo. En mondtam h csak a csajommal tancolok, nem vihettem igy nem tancoltam. Nem tudtak micsinalni. Helyette tancoltam a bnomen az o sulijukba.. oda lehetett vinni kulsost
2023. okt. 8. 10:46
 26/38 anonim ***** válasza:
61%
Álomvilágban élsz, kérdező? Ilyen mentalitással az élet olyan szinten pofán fog baszni, hogy fakanállal kell összekapargatni...
2023. okt. 8. 12:44
 27/38 anonim ***** válasza:
36%

Döbbenetesnek tartom az ilyen szintű, kifakadó válaszokat egy ilyen egyszerű kérdés alatt.

Úgy látom inkább az ilyen válaszolókkal bánt el rendesen az élet. :D

Nem kötelező a szalagavatón táncolni és végképp nem kötelezhetnek arra, hogy olyannal táncoljon az ember akivel nem akar.

Vagy az engem visszautasító kis ribikékre is fújolnátok? Vagy arra, aki konkrétan az egymás mellé osztásunk után közölte hogy mással tánccol?

Nem kell a kettős mérce.

2023. okt. 8. 12:51
 28/38 anonim ***** válasza:
55%

Remélem érettségizni nem hagynak, mert láthatóan minden vagy, csak érett nem.

... még műkörme sincs! Istenem, ez lenne a jövő generációja?

2023. okt. 8. 12:59
 29/38 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom az mennyire utal érettségre, hogy felnőtt személyként, napok óta, bőszülten vitatkozik valaki egy 18 évessel, egy anonim fórumon...
2023. okt. 8. 13:01
 30/38 anonim ***** válasza:
60%

Senki nem kötelezte semmire. Ha nem akar a kiközösített emberrel táncolni, mert fél hogy őt is csúfolni fogják érte (valid érve nem volt, csak kifogások), és inkább bevállalja hogy nem vesz részt az egészben, akkor legyen így.

Nincs kettős mérce, mert egy fordított sztoriban ahol téged utasítottak el kényszerhelyzetbe hozva, ugyanúgy meg lettél volna védve. Miből gondolod, hogy nem?

2023. okt. 8. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!