Nem jó emberrel osztottak be a szalagavató táncra mit tegyek?
Az emberiség folyamatosan kitalál magának valami olyan helyzetet amiből mindenféle probléma adódhat. Csak azért hogy ne legyen nyugalom.
Én már közel vagyok az 50-hez, mikor én ennyi idős voltam mint a kérdező, nálunk nem létezett a szalagavató tánc (a szalagot persze feltűzték).
Olyan volt, hogy jött egy profi táncos pár a növendékeivel és ők tartottak egy előadást. Nem kellet horribilis összeget fizetni érte, mert ez nekik mint tánciskolának, gyakorlásnak számított. Ma már ez is igen sokba fájna ha fizetni kellene érte.
Nekünk meg nem kellett menyasszonyi ruhát bérelni, nem kellett smink, fizura, műköröm és egyéb kiadásokkal terhelni a szüleinket. Nem kellett idegeskedni hogy kit erőltetnek ránk párként, nem kellett suli után gyakorolni a táncot amikor egyéb más dolgunk is lett volna stb.........
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy aki egyszer kitalálta ezt az egész felhajtást az nem gondolt bele ennek az anyagi, pszichés és egyéb vonzatába.
Ma meg már megrögzötten mindenki ezt csinálja, mert KELL....
De igaza volt Konfuciusznak:
"Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük."
Döbbenetesnek tartom az ilyen szintű, kifakadó válaszokat egy ilyen egyszerű kérdés alatt.
Úgy látom inkább az ilyen válaszolókkal bánt el rendesen az élet. :D
Nem kötelező a szalagavatón táncolni és végképp nem kötelezhetnek arra, hogy olyannal táncoljon az ember akivel nem akar.
Vagy az engem visszautasító kis ribikékre is fújolnátok? Vagy arra, aki konkrétan az egymás mellé osztásunk után közölte hogy mással tánccol?
Nem kell a kettős mérce.
Remélem érettségizni nem hagynak, mert láthatóan minden vagy, csak érett nem.
... még műkörme sincs! Istenem, ez lenne a jövő generációja?
Senki nem kötelezte semmire. Ha nem akar a kiközösített emberrel táncolni, mert fél hogy őt is csúfolni fogják érte (valid érve nem volt, csak kifogások), és inkább bevállalja hogy nem vesz részt az egészben, akkor legyen így.
Nincs kettős mérce, mert egy fordított sztoriban ahol téged utasítottak el kényszerhelyzetbe hozva, ugyanúgy meg lettél volna védve. Miből gondolod, hogy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!