Tegnap szakesten egy rossz emberbe kötöttem bele, ti mit tennétek a helyemben?
Tegnap volt egy szakest az egyetemen, nekünk HÖK-ösöknek ingyen van az egyetemi rendezvényeken való részvétel, sajnos eléggé sikerült berúgnom, és részegen neki dobtam valakinek egy üres Redbullos dobozt, a következő kép ami beugrik, hogy nem engednek vissza a kidobók, és mondogatják nekem, hogy ennek meg lesz a böjtje.
Ma reggel kelek fel, rohadt sok bejövő üzenetem, és értesítésem van, kiderült, hogy akinek neki dobtam a redbullt az egy többszörös magyar bajnok ökölvívó, és a barátnője volt…
Kommentben nagyon sok ember elkezdett szapulni, hogy én már 5 éve csinálok, egy 3 éves szakot, hogy most megtaláltam az emberem, hogy ki lesz verve a fogam, hogy alig várják, hogy a legközelebbi szakesten is megjelenjek, a plusz poén az az, hogy a kidobók, akikkel az egyetem szerződésbe van, a gyereknek az edzőtársai elviekben. Illetve olyan pletykákat is küldtek nekem messengeren, hogy a gyerek megfog keresni és megver de részegen nem akart bántani, hogy ki fog hívni egy amatőr box meccsre, hogy többet nem engednek be egy buliba se…
Egyenlőre az egyetem illetve a HÖK részéről semmilyen retorzió vagy reakció nem jött, ellenben ahogy hallom a fél egyetemen téma a tegnap esti sztori.
Az a taktikám, hogy egy ideig meghúzom magam, aztán majd a ZH illetve a vizsgaidőszak vagy az új félév során elfelejtődnek a dolgok, ti mit tennétek, van jobb ötletetek?
A bocsánatkérésben nem hiszek, mert egy agresszív állatnak néz ki az ember.
#7:
Jól van te kis réti Popeye, ha nem tudsz segíteni értelmesen a kérdezőnek, inkább meg se szólalj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!