Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tegnap szakesten egy rossz...

Tegnap szakesten egy rossz emberbe kötöttem bele, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy szakest az egyetemen, nekünk HÖK-ösöknek ingyen van az egyetemi rendezvényeken való részvétel, sajnos eléggé sikerült berúgnom, és részegen neki dobtam valakinek egy üres Redbullos dobozt, a következő kép ami beugrik, hogy nem engednek vissza a kidobók, és mondogatják nekem, hogy ennek meg lesz a böjtje.

Ma reggel kelek fel, rohadt sok bejövő üzenetem, és értesítésem van, kiderült, hogy akinek neki dobtam a redbullt az egy többszörös magyar bajnok ökölvívó, és a barátnője volt…

Kommentben nagyon sok ember elkezdett szapulni, hogy én már 5 éve csinálok, egy 3 éves szakot, hogy most megtaláltam az emberem, hogy ki lesz verve a fogam, hogy alig várják, hogy a legközelebbi szakesten is megjelenjek, a plusz poén az az, hogy a kidobók, akikkel az egyetem szerződésbe van, a gyereknek az edzőtársai elviekben. Illetve olyan pletykákat is küldtek nekem messengeren, hogy a gyerek megfog keresni és megver de részegen nem akart bántani, hogy ki fog hívni egy amatőr box meccsre, hogy többet nem engednek be egy buliba se…

Egyenlőre az egyetem illetve a HÖK részéről semmilyen retorzió vagy reakció nem jött, ellenben ahogy hallom a fél egyetemen téma a tegnap esti sztori.

Az a taktikám, hogy egy ideig meghúzom magam, aztán majd a ZH illetve a vizsgaidőszak vagy az új félév során elfelejtődnek a dolgok, ti mit tennétek, van jobb ötletetek?

A bocsánatkérésben nem hiszek, mert egy agresszív állatnak néz ki az ember.

2023. szept. 22. 11:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz elfelejtve, és ha ennyi ember tud róla, itt is fel fog valaki ismerni, hogy most be vagy szarva, és kapálózol.

Kérj bocsánatot, az az egyenes és őszinte dolog. Ha meg nem hiszel a bocsánatkérésben, akkor össze kell ütni, és nem csak részegen emberkedni.

2023. szept. 22. 11:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vedd fel az embereddel a kapcsolatot és egyszerűen kérj tőle bocsánatot - abban bízva, hogy hajlik a békés megoldásra! Nagyobb a hatás, ha nyilvánosság előtt teszed ezt, - mert ezzel igaz, hogy megalázkodsz, de a további pletykáknak elejét veheted!
2023. szept. 22. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem rúgnék be többet, itt a megfelelő idő leállni az esztelen ivással. Főleg HÖK-ösként.
2023. szept. 22. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

Mielőtt válaszolnék, kikívánkozik belőlem, hogy 3 országban volt lehetőségem egyetemre járni, és három magyar egyetemen is tanulhattam, édesapám két magyar egyetemen is oktat, nem a levegőbe beszélek tehát: a magyar egyetemi "kultúra" egy mérgező rákos métely, túlzás nélkül kétségbeejtő ami a felsőoktatásban zajlik, és én az egyik oknak a HÖK-öt tartom, nem lep meg tehát a viselkedésed, sőt.

Amit tanácsolni tudok, az az, hogy egyetértek a terveiddel, húzd meg magad, ne járj el sehova, következő félév második felére már senki sem fog emlékezni arra, hogy egy utolsó suttyó voltál, valószínű azok sem, akiket megdobtál.

2023. szept. 22. 12:01
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Szopcsi. Helyedben lennék akkor már otthagytam volna az egyetemet és a világ másik végén élnék.
2023. szept. 22. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu a kérdés... meghatalmazással passziváltatnám magam, elköltöznék másik városba, és ott újrakezdeném ugyanazt a képzést, néhány félév kihagyással. Addig dolgozgatnék, építgetném magamat, új kapcsolatokat. Másfél év múlva a kutya nem fog emlékezni erre az egészre, meg arra se hogy ez a gyerek boxoló volt (vagy mi, el is felejtettem milyen sportot írtál.) Így, hogy kidobókat küldött rád, meg a helyszínen fenyegetőzött, elég para. Lehet próbálkozni bocsánatkéressel de inkább lenne egy B tervem ahogy az elején irtam. Én a kerdezővel szolidarítok, megdobhatta volna Gipsz Jakabot is a rendezvényen és akkor megúszta volna az egészet. Persze, bunkóság, én azt értem, nekem is rosszul esett amikor leöntöttek sörrel meg ilyen hülyeségek de életveszélyes fenyegetésig sose jutott a dolog :/
2023. szept. 22. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
Attól hogy boxoló még nem lesz törvényszerűen kemény, én szanaszét törném az arcát, úgy hogy a csaja is lássa.
2023. szept. 22. 14:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

de igen, ez kamu kérdés...ha ez tényleg akkorát ment volna a közösségi hálókon, nem írkálál ide ilyen baromságokat, különösen nem ilyeneket, hogy az illető egy agresszív állat meg hogy meg akarod húzni magad.

Valaki aki ilyet csinál, elég könnyen azonosítható még egy anoním fórumon is, és nem ez a tipikus módszer arra, hogy meghúzzad magad.

2023. szept. 22. 14:41
 9/11 A kérdező kommentje:

Hát írtam neki, hogy bocsánat, részeg voltam, illetlenül viselkedtem, de elvileg nem őt, hanem a barátnőjét dobtam meg, és ez neki elvi kérdés innentől kezdve, mondta, hogy nem fog utcai bunyóba keveredni egy olyan hülye miatt, mint amilyen én vagyok, se a sportkarrierjét feltenni, és azt is hozzátette, hogy nyugodtan élhetem úgy az életem tovább ahogy eddig, nyugodtan járjak bulizni, Ő nem fog egy újjal sem hozzám érni.

Nekem ez nem tűnik reálisnak, inkább meghúzom magamat, megvárom ameddig elcsendesülnek a dolgok, vagy lehet kövi félévben átmegyek levelezőre, ha nem, bár ez a sztori is csak pár napig lesz ennyire felkapott gondolom.

2023. szept. 22. 14:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem ment minden közösségi oldalon ekkorát, a társaságban szólt “nagyot” a sztori, illetve a karnak a mémes oldalán került ki egy sztoriba egy mém ezzel kapcsolatban, de ennyi, mivel nem nagy egyetem, ezért nem lesz ebből vilàgszenzáció vagy vezető hír nyilván
2023. szept. 22. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!