Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egyetemen is szokás elsőévesek...

Egyetemen is szokás elsőéveseknél, első (kisebb létszámú) órán ez a "bemutatkozósdi"?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom ótá úgy rá tudok stresszelni az ilyenekre. Nem tudok sose mondani hirtelen semmit.
2023. szept. 10. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
xy vagyok, z helyről jöttem és azért vagyok itt, mert ez érdekel.
2023. szept. 11. 19:32
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

Ahova én mentem, ott az előzetes tájékoztató végén volt egy ilyen, hogy mi a neved és honnan (város +iskola) jöttél és ennyi.

Anyukám egyetemen tanít, ő patronáláson szokta ezt megkérdezni.

2023. szept. 12. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Tanáris vagyok, BTK-TTK-s szakpárral, ez a harmadik félévem. TTK-n soha senki nem kért bemutatkozást, csak első félévben egyszer, egyébként meg az jegyezte meg a neveket egyedül, aki nem cseszik arra, hogy a gyakorlaton csekkolja, hogy ki van ott. BTK-n 1-2 esetet leszámítva mindig eljátszottuk. Még olyan tanárnál is, aki ismert kb mindenkit, mondván, mi van ha mi nem ismerjük egymást. :D
2023. szept. 13. 23:46
 14/14 anonim ***** válasza:

GTK-s vagyok, a legtöbb órámon alig voltunk 20-nál többen, és egy kezemen meg tudom számolni, hogy az évek alatt hányszor nem kellett bemutatkozni. Nálunk mindig kérték, hogy mondjuk el a nevünket, honnan jöttünk, milyen szakon vagyunk, bejárósak vagy kolisak vagyunk, miért vagyunk ezen a szakon, mit várunk el ettől a tárgytól, néha hobbira is rákérdeztek. Volt 1-2 professzor, aki időnként belekérdezett ebbe-abba, de általában ennyiben kimerült a dolog.

Eleinte nekem is nagy stressz volt, főleg, hogy ilyenkor hirtelen azt se tudtam, milyen plusz infót mondjak magamról. A végére már jobb volt, de akkor sem mindig komfortos a dolog számomra.

2023. szept. 18. 11:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!