Megteheti a tanár, hogy megköveteli, hogy 7:30-ra menjen be valaki?
Simán. Nálunk is volt, hogy nulladikba be kellett menni, ha a tanár azt mondta. Igaz nem sűrün.
Mondjátok neki, hogy ti inkább később szeretnétek menni. Biztos megérti. Vagy nem, de legalább megpróbáltátok.
Ez olyan, mint ismerkedésnél. Ha nem mersz próbálkozni, sosem jön össze.
Bevállalósnak kell lenni.
A 3-as és 6-os válaszolónak az első oldalról: Nálunk sem zuhanyzott senki sem tesi órák után. Nem is volt az öltözőben normál állapotú zuhanyzó, meg a higiéniás feltételek sem voltak biztosítottak hozzá (fiú öltözőben pl. sokan a zuhanyzóba hugyoztak.) A tornacucc pedig nem volt büdös. Én sem vittem haza minden tesi óra után, csak kb. havonta. Szóval messze nem volt olyan hajmeresztő a helyzet, mint ahogy vizionálod.
Kérdező, nem lehet, hogy a "mindennapos" tesinek köszönhetően lenne délutáni tesitek is, és csak jóindulatúan ezt akarja kompromisszumosan kiváltani ezzel, hogy inkább amikor reggel van tesitek, akkor még ráhúztok valamennyit, és nem kéne ott rohadni még délután 3-kor is a suliban? Nálunk - mivel nem lehetett megoldani érthető okokból, hogy minden nap és minden osztálynak legyen délelőtt egy tesije - ez úgy volt megoldva, hogy több osztállyal összevontan volt heti 1x egy nap (több évben a péntek ráadásul), amikor volt egy délutáni dupla tesi, előtte persze 2 óra lyukassal. Hát, szerintem színtiszta időrablás volt, semmi értelme nem volt... Arról nem beszélve, ha ez mégcsak nem is a péntek, és mondjuk az ember tanulna a közvetkező napi órákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!