Megteheti a tanár, hogy megköveteli, hogy 7:30-ra menjen be valaki?
Akkor erről szólsz szépen az osztályfőnöknek vagy az igazgatónak, és megbeszélik a kollégák egymás közt. Mi fél 8-ra jártunk gyerekkoromban, függetlenül attól, ki honnan járt. Volt reggeli ügyelet azoknak, akiknek a szülei úgy jártak dolgozni, hogy nem tudták később indítani a gyereket suliba.
Ha itt panaszkodsz, azzal nem történik semmi, itt csak ventillálni tudsz, mi nem ismerjük a sulidat és a tanáraidat, illetve mindenki csak a saját tapasztalataiból tud kiindulni.
Amúgy meg ideje megtanulnod kiállni magadért, érvelni, kinyitni a szád (a kifejezés nemes értelmében), felelősséget vállalni, pikk-pakk felnősz.
12, ezt mondtam. Nekem is ez volt 10 éve, de kérvényeztem az igazgatótól, hogy bejárósként ne kelljen már órákkal korábban ott lennem... :D
Nem is kellett
Ha órarend úgy van, akkor megteheti.
De ha valaki vidéki, azt meg kell értenie.
"Az a gond, hogy nekem 7:45-re van ott a buszom. 7:50-re bent vagyok. Ha a korábbi busszal mennék, akkor 6:50-re már ott lennék. Nem fogok egy órával hamarabb felkelni."
És télen, amikor lassabb a közlekedés?
#17 Mitől lenne lassabb? Nem esett tavaly se, idén még úgy se fog annyi hó esni, hogy akadályozza a forgalmat.
Nyálkás, vizes úton meg megfelelő minőségű gumikkal ugyanúgy tud 80al haladni a busz mint nyáron száraz úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!