Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Másoknak is van gyomoridege...

Másoknak is van gyomoridege az iskolakezdés miatt?

Figyelt kérdés

Sajnos nálam a menstruáció erősebb vérzéssel jár, mint az átlagnál.A nőgyógyász nem lát rendellenességet, egyszerűen "ezt kaptam".

Az egyik tanáromnál ez problémát okoz.

Alig akarja a diákokat kiengedni wc-re.Ugyebár, nála engedélyt kell kérni.

Volt,hogy nem adta meg nekem,de én akkor is mentem, mert ki kellett mennem.Visszaérve meg kérdőre vont teljesen flegma, bunkó stílusban .Nyilván visszaszóltam neki,mert igazságtalannak éreztem a hangnemet és a stílust, amit megengedett magának, mire szaktanári figyelmeztetőt adott,hogy "tiszteletlenül" beszéltem vele.

Az egész osztály előtt nem akartam magyarázkodni.

Nem egyszer fordult már elő.Volt,hogy dolgozat alatt kellett kimennem és meg is gyanúsított,hogy puskát nézek, azért voltam olyan sokáig a mosdóban.

Ráadásul nem is férfi, aki netán nem ismerné a női testet,hanem nő.

Szóltam anyunak is róla, de ő azt mondta, lehet rossz napja volt.De, a következő esetnél bemegy, beszél az igazgatóval.

Remélem,hogy felmond vagy kirúgják,de sajnos oktatni fog minket.Szerencsére már végzős vagyok, emiatt sem akarok iskolát váltani így utolsó évben.

Meglátom, akár a folyosón, bárhol, rosszul vagyok tőle.

Nyilván, nem mutatom ki, hanem nyelek és felveszek a pókerarcot, felszín alatti énem, megtudná tépni.

2023. aug. 30. 13:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
33%
8-asw, nem, nem tudja megioldani, én mint szintén tanár, felpofoznám azt aki nem engedui ki a diákját vécére. Kérdem én: MILYEN JOGON dönti ő el? Honnan tudja hogy az a szerencsétlen gyerek nem szenved e kényszerbetegésgben, nincs e idegi alapon vizelettartási gondja, nem jött e rá a hasmenés egy szünetbe megitt energiaital miatt, nem épp menstruál-e ?! Nem, nem tudja senki megoldani, akire ez rájön! És ha szünetben az órára készült? És ha foglaltak voltak a hülyén kicsire méretezett iskolai vécék? És ha a társai szekálták és nem engedték oda? És ha épp a háziját fejezte be a szünetben? Ki vagy te, bármelyik tanár, hogy megítéled a gyereket? Ha rád jön a fosás óra alatt, mert kávéztatok a tanáriban, akkor te majd biztos végigtartod a retkes órádat, mi? Üzenem minden tanárnak!
2023. aug. 30. 14:20
 12/27 anonim ***** válasza:
96%

Érdekes, mi sose mentünk ki WC-re amikor gimibe jártunk. 4 év alatt egyetlen egyszer fordult elő, hogy egy lány kiment, de ő már az ajtóban elkezdett hányni.

Doga alatt azért ez elég gyanús lássuk be.

45 percet ha nem bírsz ki betét csere nélkül, akkor sürgősen keresd meg a nőgyógyászt, mert az nagyon nincs rendben 18 évesen.

2023. aug. 30. 14:20
 13/27 anonim ***** válasza:
2%
Lehet írni privátot, tessék, akinek nem tetszik a véleményem, nem gyáván lepontozgatni kell. Vállald fel! Nekem is van tanári végzettségem, de a diákok mellett kiállok és rühellem a tanári hatalomfitogtatást.
2023. aug. 30. 14:22
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, végre sűrűbbek lesznek a járatok.
2023. aug. 30. 14:29
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
Fröcsögő válaszoló (3-as, 9-es és vélhetőleg 13-as), én azért pontoztam le a válaszaidat, mert a 3-asban masszív ökörséget írtál a kiskorú veszélyeztetése vádban és mellé primitív suttyó módjára agresszívan szájkaratézol, nem csak a hármas, de a többi válaszodban is. Ezeket nem tartottam hasznosnak, ezért lepontoztam, továbbá minden egyéb haszontalan válaszodra is ugyan ez vár. Nevetséges amit produkálsz.
2023. aug. 30. 14:35
 16/27 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem a fröcsögő az nem tanár csak trollkodik itt.

Nekem is az jutott eszembe - bár régen (1987-91) voltam középiskolás diák, - hogy soha nem kéredzkedtek ki lányok óra alatt. Ugyanúgy nem, mint ahogyan fiúk sem. Föltételezem, azóta nem romlott annyit a betétek/tamponok minősége, hogy akkor még kibírtak egy órát, ma pedig nem.

2023. aug. 30. 14:40
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
Én attól tartok a legjobban, hogy ilyenkor a sok anyuka beül a SUV-ba(amivel mellesleg nem tud parkolni), és viszi az 500 méterre lévő iskolába a 16 éves kisbabájukat.
2023. aug. 30. 14:41
 18/27 anonim ***** válasza:
78%

A részletek kapcsán:

1. a fröcsögő agresszív kommenteket én is lehúztam, mert nem megoldás a problémára

2. Kérdező, nekem nagyon kaotikus volt a menstruációm a te korodban, éjszakai betétet használtam folyamatosan, nőgyógyásznál is voltam ezzel, lehet, hogy neked sem ártana kivizsgáltatni, nincs-e valami olyan probléma, amit kezelni kell. Azt nem írom le, nekem mi lett a megoldás, mert nem pont ez volt a gondom, ennél összetettebb, és az én megoldásom neked nem biztos, hogy segítene, nézzék meg. Viszont sose mentem ki órán WC-re, nagy betéttel kihúztam, és 1-2 óránként cseréltem, amikor erősebb volt. Most 39 évesen már nincs ilyen gondom, beállt, segítséggel, nem magától.

Ha meg hasmenésem volt, egyszerűen nem engedtek iskolába, akkor betegség miatt otthon maradtam. Ez hülye hasonlat.

2023. aug. 30. 14:43
 19/27 anonim ***** válasza:
97%
Érettségizni hogy fogsz, kérdező? Annak időtartama többszöröse egy tanórának. Ki lehet ugyan menni, de jegyzőkönyvbe veszik, 3-4 kijárás után már gyanússá válsz.
2023. aug. 30. 14:57
 20/27 anonim ***** válasza:
43%

figyu. lehet el kellene kezdjél szedni fogamzásgátlót mert : azzal be tudod szabályozni hogy mikor jöjjön meg.

lánytesóm is szed, és mindig úgy alakítja a szedést, hogy mikor jöjjön meg.

2023. aug. 30. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!