Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerettetek/ szerettek iskoláb...

Szerettetek/ szerettek iskolába járni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 24. 08:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Attól függ hova.

Általánosba nem igazán szerettem, voltak időszakok amikor igen, voltak amikor nagyon nem, ha a nagy átlagot nézem semleges volt, nem hiányzik annyira.

Gimibe nagyon szerettem járni, életem legszebb évei voltak. Bármit megadnék ha oda visszamehetnék.

Egyetemen a közösség jó volt, de a tananyag és az elvárások olyan borzalmasan nehezek voltak, hogy szó szerint belebetegedtem súlyos mentális és fizikai problémáim lettek tőle, el se tudtam végezni. Oda semmiképpen, maximum az ott szerzett ismerősökkel találkozni.

2023. aug. 30. 00:50
 32/36 Paczalos István ***** válasza:
Általánosba - szakmunkásba annyira nem, de mikor melóskánt érettségiztem, majd egyetemre mentem, kimondottan szerettem
2023. szept. 1. 07:16
 33/36 Az agyas válasza:
Nem. Egyértelmű, szerintem dolgozni sokkal jobb, és kivenni szabadságot ée gépzni, mint hogy a tanár a pofádba mondja azt hogy; "HÜLYEGYEREK MIT KÉPZELZ TE MAGADRÓL????", Nem?
2023. szept. 11. 13:35
 34/36 anonim ***** válasza:
8 pvesen bepisiltem és utána büdi lilinek hívtak engem, szóval nem akarok iskolás lenni újra.
2023. szept. 12. 14:26
 35/36 darklord88 válasza:
Én elvoltam középiskolában szünetekben el ping-pongoztunk .3 évig oda jártam aztán a 4.et egy szakmunkásban helyben fejeztem be na oda már utáltam járni az állatok különbek mint a legtöbb iskolás volt ott .És ennek már 15 éve szóval azóta még tahobbak lehetnek a kölykök.
márc. 6. 06:23
 36/36 Bögyös Dávid ***** válasza:
Fogalmam sincs, mit fognak velem művelni a Nevkó-ban, de a Pécsi Illyés Gyula Álltalános Iskolában, na ott igen: szerettem oda járni, emlékezetes, sok jó emlékű 8 év marad, hiszen véletlenül sem váltottam iskolát, nagyon jó volt, ajánlom mindenkinek, mert eléggé el van hanyagolva az iskola, már csak A osztály van, pedig nálunk még A és B is volt, még mindig van, de jövő tanévbe, ((2024-2025) na akkor már csak a hetedikesek és a nyolcadikosok lesznek két osztályal, a 2-6 osztályosok, ott csak A osztályok vannak sajnos, aztán meg szerintem ugyan ez lessz jövőre is. Sajnos a város szélén nincsenek már anyian, de igazából nem csak az én iskolám ilyen, van másik iskola is, ahol már egyel kevesebb osztályok vannak, nem tudom mi lessz, elfogynak a gyerekek! :) Szóval aki megteheti, adjon pár esélyt ennek az iskolának!
jún. 22. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!