Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerettetek/ szerettek iskoláb...

Szerettetek/ szerettek iskolába járni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 24. 08:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon utálom minden egyes percét. Az osztálytársaim nem bántanak (már), csak szimplán ki vagyok rekesztve. A tanárok hetente legalább 1x szentbeszédet tartanak nekem/kiabálnak velem, hogy ne különcködjek és antiszockodjak, menjek oda és dolgozzak együtt velük, mint bármelyik másik gyerek. Azt senki nem érti meg, hogy abszolút nem akarnak hozzám szólni és bevonni abba, amit csinálni kell. A tanulás nem megy, keservesen meg kell küzdenem azért hogy egy gyakorlati feladat sikerüljön, amit a többiek könnyen megcsinálnak. Emiatt folyamatosan szorongok, hogy kirúgnak a gyakorlati helyemről és egyben az iskolából is, vagy megbukok. Sokszorosan annyit kell tanulnom mint a többieknek hogy elfogadható szinten tudjak teljesíteni. Eddig 2 diákmunkán voltam, mindegyik mérföldekkel jobb volt, mint ez a pokol...
2023. aug. 24. 10:11
 12/36 anonim ***** válasza:
86%
Nem igazán. Általánosban én voltam a tanárgyerek, akin lehetett példát statuálni bosszúból/irigységből, ráadásul anyám ugyanazon az évfolyamon tanított, ahova jártam 4 évig, így előbb tudta a jegyeimet, mint én. Középiskola elment, de semmi extra, egyetem elejét nagyon elb/sztam, MSc-t viszont már kifejezetten szerettem, bánom néha, hogy nem mentem tovább MBA-ra, pedig a védésnél a biztosság elnöke külön megkért rá/ajánlotta.
2023. aug. 24. 10:38
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
Munkahelyre bemenni ugy nem utaltam. Pedig jo tanulo es jo gyerek voltam, mindig voltak barataim. De nekem ez olyan katonasag, tabor, borton.
2023. aug. 24. 12:23
 14/36 anonim ***** válasza:
44%
Diákként utáltam. Pedagógusként szeretek - bár tény, hogy nem többségi iskolában dolgozom, azt valószínűleg szintén utálnám.
2023. aug. 24. 12:48
 15/36 anonim ***** válasza:
83%

Nem szerettem. Mindig is magamnak való voltam, úgy értve, hogy megvolt az az egy-két ember, akikkel nagyon jól éreztem magam, a többiekkel leginkább semmi kapcsolatot nem tartottam volna.

(Amúgy jó tanuló voltam, de nem ettől függ, magát a közösséget és az egész napi zsizsegést utáltam.) 4 évig kín volt bemenni minden nap (szakközépbe).

A főiskolán már jó volt, ahhoz közeledtem, akihez akartam, nem volt osztály, meg ilyen ránk erőltetett szarságok.

2023. aug. 24. 15:16
 16/36 anonim ***** válasza:
81%

Most őszintén, ki szeret olyat, ami kötelező meg rá van kényszerítve az emberre? Ha meg jóban vagytok többen, akkor sulin kívül is lehet találkozni, tartani a kapcsolatot. Igen, iskolába járni kell, anélkül nem tudsz sokra menni az életben, de szeretni sem kötelező.

Off: a tiedtől eltérő, neked nem tetsző, de helytálló válaszokat minek pontozod le te hatalmas nagy barom?

2023. aug. 24. 15:28
 17/36 anonim ***** válasza:
50%

Nem szerettem az általános/közép iskolát.

A tárgyak egy nagy része nem igazán érdekelt és sokszor éreztem azt hogy csak az időmet pazarolja. Amik érdekeltek azok is szokszor szörnyen unalmasan lettek megtartva.

Plusz barátokat se válogathattam meg mert össze voltam zárva 30 másik emberrel és ők voltak az opciók.

Utánna egyetemet jóval jobban szerettem, mert az érdeklődésem ek megfelelő tárgyak voltak plusz olyan barátokat szereztem akikre bármikor számíthatok.

Szerencsére megtaláltam azt amit szeretek csinálni ezért nekem a munkaidőm elrepül, ahelyett hogy állandóan az órát nézném. Ez nem mindenkinek adatik viszont meg.

2023. aug. 24. 19:20
 18/36 anonim ***** válasza:
25%

A kötelező mivolta ellenére azért nem szerettem, mert a tananyag 90%-a felesleges töltelék és soha nem vesszük majd hasznát, ráadásul nem feltétlenül az igazat tanítják, hanem azt, amit az aktuális rendszer engedélyez. Hazugságokat, felesleges bla blát magolni minden, csak nem inspiráló.

Felnőttként, pár igazan szar munkahely után jöttem rá, hogy ha kényelmesebb munkával akarom lehúzni a 40 év büntetést, akkor sajnos ezen végig kell rágódni magam. Vizsgákra bemagoltam, amit kellett, pár hét múlva semmire nem emlékeztem. De kell a papír.

Hár erről ennyit...

2023. aug. 24. 19:31
 19/36 anonim ***** válasza:
89%
Annyira imádom hogy gyk-n van egy tábor akiknek az a mentalitásuk hogy "ha nem ért velem egyet csicska g*ci és leszavazom". A "szerettél iskolába járni?" kérdésre a nem is hasznos válasz, mégis le van szavazva. Egyszer komolyan mondom kiírok egy "Szereted a kék színt?" kérdést, és le merném fogadni hogy még ott is pontozgatnák le a kék szín kedvelők azokat, akik nemleges választ adnak. Kész óvoda ami itt megy néha.
2023. aug. 24. 20:37
 20/36 anonim ***** válasza:
78%
Nem nagyon emlékszem a gimire, de at tudom, hogy utálni nem utáltam, de nagyon megterhelőnek éreztem a stresszt, hogy folyton tanulni kellett és otthon nem örültek a négyesnek, inább ötöst akartak látni.
2023. aug. 25. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!