Hogyan legyen önbizalmam? Hogyan álljak ki magamért? Hogyan tudjam elérni, hogy ne érdekeljen mások véleménye?
18 éves lány vagyok, szeptembertől 12-es leszek, a csupa lány osztálytásaimmal.
Nagyon sűrűn beszólogatnak az iskolában ok nélkül (én vagyok a tipikus csendes, kedves lány), és már sírva mentem haza onnan nap végén. Arra gondolok hogy lassan iskola, elkap a gyomorgörcs és elkezdek sírni. Iskolában pánikrohamaim is szoktak lenni órák elött ahol folyton beszólnak.
Barátok/családtagok azt hajtogatják hogy ne foglalkozzak velük és azzal amiket mondanak, de ez nem megy annyira könnyen. Sok év után is eszembejutnak azok a mondatok amik nagyon rosszul estek és elsírom magam.
Tudom hogy nem egyik napról a másikra fog menni, de hogyan tudnám elérni hogy ne érdekeljen ki mit mond?
A piszkálók a saját nyomoruk miatt bunkók.
A piszkálók egyszerűen irigyelnek valamiért.
Amit rólam mondanak ők, az nem igaz!
Állj a tükröd elé, és mondd el szép lassan, nyugodt hangon, naponta sokszor!
Hát a legjobb, ha tényleg levegőnek veszed az ilyet, észre se vedd.
Nehogy már egy random semmire való rib#nc miatt legyen rossz napod.
Ez így, netes tanácsokkal nem fog menni. Neked más a hitrendszered, nincs eszköztárad.
"Állj a tükör elé". Hát... Állj. Aztán szólj be mindenkinek, védd meg magad.
Persze. Ez nem így megy. Eszköztárat először szerezni kell az élethez, majd alkalmazni is.
Nem fog menni a neten.
Miért nincs a nőknek önbizalmuk című videó, mint előszoba. Hogy egyáltalán megértsd.
6-os voltam
Hosszúhajú véleményéhez csatlakozni tudok, de szerintem a ti korosztályotokban ezt rendezni lehet, ha más nem pedagógus jelenlétében.
Ha úgysem műkszik, akkor suliváltás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!