Miért hajlandó valaki több mint egy évtizedik elviselni hogy bullyingolják?
Figyelt kérdés
Én csak időszakosan tűrtem de tovább mint szabadna. A tanárokra nem számíthat az ember, a családja nincs mindig ott, ráadásul egész életében kell az embernek érvényesíteni az akaratát. Vannak nagyon erőszakos bullyik akik képesek agyba főbe verni valakit, vagy többen. De még ha az áldozat jelölt nem is egy súlycsoport velük akkor sem szabad hagyni, megfog az ember egy husángot vagy egy követ aztán rájuk sóz egyet. Jó lehet ez proli dolognak hangzik de kis városokban stb kb börtön hangulat van bizonyos intézményekben. Néha muszáj egy fiúnak/férfinak erőszakosnak lenni különben ez fog menni nonstop.2023. aug. 5. 19:08
31/35 anonim válasza:
Az egyetlen kiút, hogy föléjük emelkedsz és szanaszét verdesed őket.
Akkor majd olyanok lesznek mint a kezes bárányok és a tenyeredből esznek.
33/35 anonim válasza:
A zaklat szó hiányzik a szótáradból?!
34/35 anonim válasza:
Látod, kérdező, már ketten is írták most itt rajtam kívül, hogy a kérdést magyarul is ki lehetett volna írni.
35/35 anonim válasza:
Ki mondta hogy el kell viselni?
Emeld fel a hangod, csapjál oda vagy hagyd ott őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!