Elvernétek az iskolai bullytokat ha látnátok valahol?
Figyelt kérdés
Megnéztem hogy néznek ki manapság és nagy részük leépült, gebe antintest, míg én rendszeresen edzek és fejlődik a fizikumom. Személy szerint ha a szülővárosomban járnék és látnám őket valamikor tuti leverném őket.2023. júl. 5. 06:57
11/18 anonim válasza:
valószínűleg ő sem akar már verekedni, ha igen, akkor ott nagyon nagy bajok vannak,... és pont ezért nem akarnék elmenni, (és akkor jobb, ha ezek előbb derülnek ki, mint ott a helyszínen)
12/18 anonim válasza:
Pistike, én voltam a Sanyi, aki feldobta a cipődet a suli előtti fára, rágót ragasztottam a hajadba, és naponta kiosztottam neked 3-4 tockost.
Most kickbox edzőként dolgozok, várlak téges edzésen, hogy megmutasd.
13/18 anonim válasza:
Nem, már régen volt, köszönni se köszönnek, én minek erőltessem meg magam?
14/18 anonim válasza:
Azért ha elverni nem is de valamilyen formában megalázni sztem simán kijár több évnyi g.cizésért!
15/18 anonim válasza:
14: Szó szót követne, és -szinte borítékolhatóan - a sértegetés tettlegességbe torkollna...
A tettlegességet meg ugye semmi nem indokolhatja a BTK. előtt egyik oldalról sem,szóval attól függően, hogy melyikőtök okozott fizikai sérülést a másiknak, vagy egyikőtök, vagy másikótok, vagy mindkettőtök menne a hűvösre... Hát kell ilyen?
Nem, akkor inkább nem megyek el, ebben a 30 fokos meg afeletti hőségben szisszentek egy kellemes, behűtött sört és ha így sem tudok lenyugodni, akkor elmegyek sportolni, edzeni, bármi, és levezetem ott.
16/18 anonim válasza:
Azért a városban járva napi szinten hall az ember anyázásokat meg minden egyebet. A kisebb ütésváltások sem ritkák, mégsem dugnak mondenkit sittre e miatt. Ha így lenne nem lenne elég börtön az országban. Lassan úgyis anarhiába fullad ez a rothadó társadalom és ha nem lesz visszatartó erő. Akkor én bizony be fogok verni néhány koponyát. Vagy az enyémet valaki! De az legalább tiszta dolog, alakoskodás meg mindenféle társadalmi rang mögé bújás nélkűl. Csak gyere b.meg, vagy te vagy én alapon!
17/18 anonim válasza:
Én nem verekednék senkivel, meg engem fizikailag soha nem is bántottak, csak időnként szóban próbáltak alázni páran. Szerencsére ezekkel az emberekkel talán már az életemben soha nem találkozok. De amikor megtudom valamelyikről, hogy bünteti a karma, akkor az igen nagy elégedettséggel tölt el.
18/18 anonim válasza:
17-es vagyok. Még annyi, hogy amikor suliban valaki pl megpróbált fizikailag ledominálni, pl gimiben egy fiú csak úgy minden ok nélkül belevert egyet a hátamba, akkor hirtelen elkaptam a pólóját a nyakánál és úgy megráztam, hogy csak habogott valamit meglepetésében. Soha többé hasonló dolgot nem tett. Ja, és nő vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!