Melyik tantárgyat szeretted és utáltad?
Történelem-nagyon szerettem
Matek -útáltam
Szerettem:
nyelvek (angol és német)
Nem szerettem:
biológia
Szerettem:
Matem, elektronika, programozás, analízis, fizika.. szóval kb minden ami reál.. kémiát is bírtam.
Nem szerettem:
Biológiai, rajz, német
Földrajzot utáltam. Legnehezebb,és még uncsi is, egy katasztrófa az egész tantárgy javarészt. Egy nyomasztás az egész. Ha érdekel valamelyik országnak az éghajlata, fogok egy könyvet, ami arról szól, és kikeresem; vagy már akkoriban is elég jól lehetett használni már a netet. 2011-ben érettségiztem, 7.osztályos koromban félévtől volt netünk nekünk otthon, de asszem talán volt olyan osztálytársam, akinél már 4. osztályos korunktól volt internet. 9.-ben és 10.-ben ráadásul szivatós volt a tanár, megkísérelte az egész osztályt 10.-ben megbuktatni. Ja és 7.-ben teljesen rossz volt a földrajztanár, 8.-ban se volt a legjobb, ő is rossz volt valamennyire, de kicsit máshogy; de ő azért jobb volt.
Kémiát nem utáltam, az is nehézségifokban hasonló-körül volt, mint a földrajz, de legalább izgalmas volt valamennyire.
Angolt imádtam, magyarból voltak jó pillanatok, amikor nagyon élveztem ott az órán bentlenni, voltak, amikor fárasztó volt ott bent lenni; azt nem tudom, magyarból volt-e fölösleges óránk. Vagy, hogy mennyire volt az.
Szóval legborzasztóbb: Földrajz
Legkirályabb, legélvezetesebb, legmenőbb: Angol
Hasznos tantárgyak, amiket annak ítéltem meg az iskolák végeztével: Angol, informatika (mi nem programoztunk, de szövegszerkesztést pl sokat csináltunk, meg Excelben is sokat tevékenykedtünk; ezek jók voltak. )
Kémiát szerettem, ezt az egyet, ezen a vonalon is mentem tovább egyetemre, de ott aztán megutáltam.
A történelmet mindig is utáltam kifejezetten.
Matekot szerettem (szeretem)
Utáltam: történelem, fizika, kémia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!