Gáz/baj, ha egy tanáromtól kértem segítséget?
10.es vagyok, és a töri tanárral úgy gondolom egész joban vagyunk (30-40es nő, kicsit anyánk helyett anyánk)
Már pár hete nem érzem magam jól (tanulás stb) és tegnap megkérdeztem a tanárnőt,hogy tudnánk e valamikor beszélni,mert nem vagyok a toppon.
Azt mondta,hogy egyik nap okés.
Nagyon ciki ilyet kérdezni? Mások is csináltak már ilyet?
Vagy, honnan tudom, hogy sok vagyok neki?
Illetve egy másik,de kapcsolodó kérdés, hogy mennyire gáz tanárt megölelni?
Valószinuleg felismernem, de azert tudnátok irni,olyan jeleket,hogy mibol latom ha sok vagyok?
Mint mindent, ezt is tulgondolnám…
Egyeltalan nem gaz, sőt jó hallani hogy vannak még tanárok akiket érdekel, hogy mi van a gyerekekkel iskolán kívül is, nálunk rengeteg olyan tanár volt akinek iskolán kívül írni se lehetett sehol tananyaggal kapcsolatban se, nemhogy a lelki bajainkkal foglalkozzon.
Az ölelés más téma, nálam volt mikor a faktos tanarom megölelelt (aki pasi volt) mert nem voltam jól és pont az ő óráján látszódott ez, nyilván nem akkor mikor mindenki ott volt hanem amikor már csak én voltam bent a teremben, illetve a töri tanarommal nagyon jó viszonyt apoltam (szintén férfi) es mikor leerettsegiztem és a szobelinek is vége volt megöleltük egymást. Igazából nem beszéltük meg előre meg semmi, és nem osztalytarsak szeme láttára, csak szimplán amolyan elköszönés képpen:)
De, minden tanár más. Vannak akik szeretik az ölelést akár tanitvanytol is, vannak akik nem, de nagyban számít tényleg, hogy milyen viszonyban vagytok. Hogyha ilyen jóban akkor szerintem benne lenne az ölelésben, de inkább kérdezd meg
Egyebkent mas helyzetekben olelt mar meg minket, illetve puszit is kaptunk baratokkal. Pl. karacsonykor vittunk neki ajandekot vagy szulinapjara.
Meg amugy abszolut jofej es kozvetlen, attol fugg milyen kedveben van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!