Félek az angol tanáromtól, mit tegyek?
Tavaly elment a régi angol tanárnőnk,akit az egész csoport imádott.31 éves, és nagyon kedves. Olyan jók voltak vele az órák, mindig felturbózta őket. Pl. :zenéket hallgattunk, activitiztünk, meg filmeket néztünk. Nagyon jól magyarázott, ha nem értettünk vmit, bármit megkérdezhettünk tőle, sokat segített. 10.-be megkaptuk a legrosszabb férfi tanárt. 55 éves, és úgy néz ki, mint egy öreg ember, na meg persze nagyon csúnya. 5 gyereke van, akik már mind felnőttek. Az az igazság, hogy az ő anyukája (Emma néni) (ő már lassanra 2 éve nem él)nagymamámmal(aki sajnos már lassanra 6 éve nincs köztünk) egy udvarba lakott,és az ő legjobb barátnője volt. A tanár úrat csak azóta ismerem, amióta abba a gimibe járok. Amikor először megláttam a folyosón, eléggé megijedtem tőle. Szerencsére nem tudja, hogy az ismerőse vagyok.Tök égő lenne, ha tudná. Minden órán állandóan kikérdezi a magánéletünket, és csúnya megjegyzéseket tesz a lányokra. Olyan egy maradi, földhözragadt ember, hogy erre nincsenek szavak. Konzervatív cuccokba öltözik,erősen vallásos, és tök igénytelen. Zsíros a haja, hulla szagú a lehellete,büdös a testszaga, meg szőrös (a teste).Annyira fanatikus egy ember. A múltkor ezt mondta: Hogyha jó kislány voltál a mennyországba kerülsz, ha pedig rossz, akkor pokolra jutsz. Nem tud semmilyen életre való tanácsokat adni.Nincsenek jó sztoriai. Csak az a jó, amit ő mond. Ha jó ha nem jó, tűzön vizen levegőn mondja a hülyeségeit. Őt az nem érdekli, hogy hülyeséget mond. Köti az ebet a karóhoz. Ahelyett, hogy az anyagot magyarázná, inkább maradi dolgokkal traktálja az agyunkat. Pl.:ezt így ejtették régen stb.és állandóan félre beszél, nem az angol nyelvtant magyarázza. Ráadásul mindig hadar, nem érteni amit mond, és ha megmerjük kérdezni, hogy mit mondott, akkor gorombán válaszol vissza. És amiket magyaráz, annak a fele hülyeség. Úgy érzi magát, mintha 15-16.századba lenne(Shakespeare-i színházba). Egyszer azt a lány osztálytársamat követte a tragacsával a vonatállomásig, aki az ő "kiskedvence", egy helyen laknak. Van két húga :az egyik vele egy helyen dolgozik, nagyon aranyos, és egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. A másik óvónő. Több, mint 10 éve fegyelmije volt. A mostani német tanárnőnk mesélte, hogy őt is tanította nyelvtanból meg irodalomból anno, és hogy semmit nem írtak a füzetükbe, megmutatta a tanfelügyelőnek, és így átment az egyik osztálytársával egy másik osztályba. Azóta nem köszön a tanárnő a tanár úrnak. Múlthéten a 3-as terembe voltunk, ami tök zsúfolt, megkértek az osztálytársai, hogy nyissak ablakot. Kinyitottam résnyire, és amikot körülnéztem a terembe, olyan erős szájszag volt, mintha már 6 hónapja ott feküdne egy hulla. Még szerencse, hogy az ablakfelőli padsorban ülök, a friss levegőt szívtam be. Nem tudja kezelni a korszerű dolgokat, olyan pancser, hogy még az ablakot is huszadjára sikerült kinyitnia. Oda állt az ablak elé, és az egész terembe a büdös testszagát lehetett érezni. Nem hallgatunk pop zenéket, mert azokat aa tanár úr nem szereti, ő a klasszikus zenéket szereti. Magyarázat közben elkezd dadogni, meg a hangszínével játszik, egyszer ordít, egyszer suttog, lehet, hogy személyiség zavara van. Mindig leéget az osztálytársaim előtt, olyanokat mond, ami nem igaz. Akkor mondja el a házit, amikor már mindenki kiment a teremből. Idióta. Nagyon félek tőle, meg alig tudok ránézni, olyan otvar. Angol órák előtt mindig remegek, a szívem meg majd kiugrik a helyéről, mit tegyek?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!