Annyira elegem van belőlük. mit akarnak még?
kormányellenes vagyok, ezt tisztázzuk.
de akkor is elegem van a tanártüntetésekből, meg hogy ők a magyar értelmiség mártírjai, és szerintük nekik a legszarabb!
qurva keveset keres egy könyvtáros is, egy művészettörténész, egy műfordító, egy szociális munkás, és hosszan sorolhatnám.
egy könyvtáros kevesebbet visz haza, mint egy tanár, holott ő is egyetemet végzett. a művtöriseknek gyakran csak közfoglalkoztatotti munka jut a múzeumokban, pedig a művtöri egy nehéz szaknak számít.
műfordítók nélkül mindenki hülye maradna, metrt a szakkönyveket is ők fordítják le magyarra, az átlag magyar nem beszél olyan szinten angolul, franciául, németül, bármi, hogy megértse a nehéz szakszövegeket, de egyébként a szépirodalmat sem.
szerencsélen szocmunkások már kb. azon a szinten vannak lassan, mint a klienseik.
a tanárok meg fogják kapni a béremelést, majdnem 1 millát fognak keresni, akkor mit akarnak még?!
a státusztörvény sem lépett júni 1-el életbe.
egyszerűen már hányok ezektől a tüntetésektől, és azt is gondolom róluk, hogy visszaélnek a gyerekek helyzetével, őket használják arra, h. nyomást gyakoroljanak a kormányra, és kialkudjanak még magasabb béreket.
ugyanakkor nem látom azt rajtiuk, hogy ők kimennének más értelmiségiek miatt tüntetni, de elvárják, h. velük mindenki szolidáris legyen.
19
nincs gyerekem!
veled ellentétben én nem személyeskedtem, hanem rendszerszintű problémákra mutattam rá.
tőled viszont csak annyi telik, h. "ostoba", érdemi érvelés már nem.
20.
a takarítók, a kukások... nélkülük belefuladnánk a szarba, ők is megérdemelnék, ők sem tüntetnek.
ill. a kukásoknak volt a közelmúltban megmozdulásuk, de az nem olyan hosszú és érdemi változást követelő, mint a tanároké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!