Azonos neműek közt belefér az „úgy bírlak“ meg „annyira bírlak“ megjegyzés?
Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 19:40
2/7 anonim válasza:
Azonos nemű barátomnak még szeretleket is írok/mondok néha. 30-as,40-es korosztály,nők.
3/7 anonim válasza:
Az összes barátom hetero meg én is, de mindig megdicsérjük egymás arcszőrzetét vagy mondjuk, hogy milyen jól néz ki, úgyhogy szerintem semmi gond nincs ilyen kifejezésekkel se, inkább a barátság jele.
5/7 anonim válasza:
nyugodtan mondd meg a barataidnak hogy szereted oket. ebben nincsen semmi, amit felre kellene erteni, es mindenkinek jol esik, ha fontosnak erzi magat egy tarsasagban.
6/7 anonim válasza:
Igen 🥰
És ez még csak nem is a hülyéskedés szint. A bírlakot lehet mondani teljesen komolyan
7/7 anonim válasza:
Persze ebben nincsen semmi fura.Én a legjobb barátnőmnek(lány vagyok)még azt is mondom hogy szeretlek és szoktunk úgy sétálni hogy egymás karjába kapaszkodunk meg az ölébe is ülök és senki nem gondol rosszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!