Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mièrt zavar egy tanárt, hogy...

Mièrt zavar egy tanárt, hogy kocsival mentem be suliba?

Figyelt kérdés
Sosem jövök kocsival, mert szeretek sètálni. (nem règóta van jogsim) Mindig gyalog jöttem, egy lány osztálytársammal. Ma suli után megyek dolgozni, de mivel szűkös az idő, kocsival kellett jönnöm. Erre felálít az óra elejèn, ès szâmon kèr, mert látta, hogy èn vezetek...
2023. máj. 16. 09:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nem megszokott ez a látvány hogy egy diák autóval menjen iskolába. Pédául nyugaton meg teljesen hétköznapi.
2023. máj. 16. 14:54
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem a tesitanár basztatott, mert motorral jártam suliba 16 éves koromtól. "Aki motorral jár suliba annak amúgy sem árt egy-két plusz kör" mondta ezt ,amikor egész órán futottunk és valaki szólt neki óra végén hogy ez mar azért túlzás volt(Nem én).

Persze nem hagytam szó nélkül

"Mert ha a szüleim hoznának autóval, mint az osztály nagyrészét, az sokkal jobb lenne"

2023. máj. 16. 17:09
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Irígy, mert lassan egy diákmunkázó fiatalnak is több pénze van, mint egy pedagógusnak.
2023. jún. 6. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!