Mièrt zavar egy tanárt, hogy kocsival mentem be suliba?
Figyelt kérdés
Sosem jövök kocsival, mert szeretek sètálni. (nem règóta van jogsim) Mindig gyalog jöttem, egy lány osztálytársammal. Ma suli után megyek dolgozni, de mivel szűkös az idő, kocsival kellett jönnöm. Erre felálít az óra elejèn, ès szâmon kèr, mert látta, hogy èn vezetek...2023. máj. 16. 09:23
11/23 anonim válasza:
Nyilván irigykedik, mert neki a fizetéséből sosem telik majd rá.
12/23 anonim válasza:
Biztos iriny. Tanari fizubol tankolni se lehet kb
13/23 anonim válasza:
Irigy, mert a szüleid alád tettek egy kocsit
14/23 A kérdező kommentje:
9# teljes mèrtèkben igazad van, nem mindegy, pl rokkantak helyère állnèk, kèt helyet foglalok stb. Felállított (arra számoltam hogy felelek) erre jött a kèrdès mièrt jöttem autóval? Visszakèrdeztem, "Nem èrtem a kèrdèst." mert nem èrtettem, hogy jön ez ide. Majd elmondtam neki, hogy mi van. Megkèrdezte, hogy szüleim tudják-e? Nem akartam mondani, hogy apum kocsija (cserèltünk mert 5 en leszünk, nagy táskákkal). A vègèn tett egy megjegyzèst, hogy a fellengzős ülljön le... Vagy valami hasonlót.
2023. máj. 16. 10:23
15/23 anonim válasza:
"Megkèrdezte, hogy szüleim tudják-e?"
Nem, bakker, kiloptad otthon a kulcsot, forgalmit és elkábítottad őket, amíg kijártál a garázsból.
Ez a tanár tényleg h..lye.
16/23 A kérdező kommentje:
13# nem teljesen igaz, a jogsit saját pènzből tettem. Vettem egy kocsit, annak egy rèsze szüleim keze is benne van, de a javítást fizettèk. Fèkcsere kompletten, 2 lengő előre, olajcsere.Ez volt az útra való, minden mást magamnak kell állni. 10 èves autó. Bár amivel ma jöttem az egy skoda oktavia kombi. De az is 5-10 èves autó lehet.
2023. máj. 16. 10:27
17/23 A kérdező kommentje:
15#amúgy se kellett kilopnom, mert az ajtó mellett tárolta világèletèben. Tudtam jól, a kocsi tabu jogsi nèlkül. De ez más tèma
2023. máj. 16. 10:34
18/23 anonim válasza:
Hagyd. Irigy kutya a tanarod. Ilyen fiatal korban, talan most sem teheti hogy kocsit vezethessen
20/23 A kérdező kommentje:
Nem, pont az hogy egy règi autóra, mièrt lenne irigy? A kèt kocsi èrtèke az 1 misit se èri el...
2023. máj. 16. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!