Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha bukasra allok...

Mit tegyek ha bukasra allok matekbol?

Figyelt kérdés

1,64 az atlagom felevkor epp hogy at mentem kettessel de egyszeruen nem tudom megerteni.Napokat tolthetnek el tanulassal de akkor sem ragad meg semmi.Diszkalkulias epp hogy nem vagyok igy ez az opcio kilove. Mindig igyekszek figyelni es gyakorolok naprol napra de egyszeruen nem ragad meg semmi.

Valami tipp?

2023. máj. 2. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A 9-es matek még nagyon semmi ahhoz képest ami jövőre vagy 11-be lesz
2023. máj. 2. 17:37
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
Válassz valamilyen jó szakmát, és kezd el azt tanulni!
2023. máj. 2. 17:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Most kellene rendbe szedned magad, hogy jó alapokkal indulj a következő évekre.

Nekem a szüleim mindig azt tanították, hogy ha más meg tudja csinálni, te is meg fogod. Lehetetlen nincs csak tehetetlen.

Akarni kell és menni fog. Beszélj a tanárral másképpen is magyarázza el.

2023. máj. 2. 17:45
 14/17 anonim ***** válasza:
27%
Pontosan mi nem megy? A 9-es matek elég könnyű, legalábbis így 12-bol visszanézve
2023. máj. 2. 17:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A matekot nem megtanulni kell, hanem megérteni. Ha érted hogy mi hogyan jön ki, akkor ki is fogod tudni számolni. Addig kell menni, amíg nem találsz olyan tanárt, akivel egy hullámhosszon vagytok. De youtube-on is rengeteg matekkal foglalkozó csatorna van, Retkes Pétert kifejezetten ajánlom, számomra ő magyaráz úgy hogy elég egyszer megnéznem a videóit és értem. Van még pl a Zseni Leszek is, de igazából bármilyen témakört beírsz egy halom videót ki fog dobni. Ha kell állítsd meg őket, fejben pörgesd végig az elhangzottakat, tekerd vissza ha szükséges. Nekem az is segíteni szokott hogy egy órán elkészített feladatot otthon újra megoldok az órai alapján, és magamban megindoklom hogy mit miért csinálok. Sok sikert :)
2023. máj. 2. 18:50
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Hány éves vagy, Kérdező?
2023. máj. 2. 19:06
 17/17 Tom Benko ***** válasza:
100%
Sokmindent leírtak, egyet még nem tudunk: hogyan tanulsz? Lehet, hogy nem megfelelő módszert választottál.
2023. máj. 3. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!